Het terrein was omgetoverd tot een prachtige wedstrijdlocatie.
Het terrein was omgetoverd tot een prachtige wedstrijdlocatie.

Mooie strijd tijdens Selectiewedstrijden
Obbink voor pony's en paarden

Lichtenvoorde - Topruiters uit kring Achterhoek zijn de afgelopen weken gewikkeld in een mooie strijd om plaatsing voor de Gelderse kampioenschappen. Tijdens dit outdoor event kwamen ruiters uit alle klassen in actie, in de disciplines dressuur en springen. Op het programma stonden onder andere het ZZ springen en de dressuur op Z1 niveau.

's Morgens al voor dag en dauw verschenen de eerste combinaties op het wedstrijdtoneel. Gespannen gezichten door de vroege uurtjes en de hoge concentratie. Nu was het menens. Het terrein was omgetoverd tot een prachtige wedstrijdlocatie. De KNHS(Koninklijk Nederlandse Hippische Sportbond) heeft de stokjes stevig in handen tijdens de selectiewedstrijden. Zowel bij de dressuur als bij het springen waren er prijzen voor de beste combinaties te bemachtigen. Met als extra een eerste aanzet naar de Gelderse kampioenschappen. De wedstrijden gingen sommige dagen zelfs door tot 21.30 uur. Met een goed gevuld terras werden het prachtige dagen.

Alle leden die bezig zijn met het kwalificeren voor de Gelderse kampioenschappen dan ook veel succes gewenst bij de laatste selectiewedstrijden. En natuurlijk alle sponsoren en vrijwilligers die deze wedstrijden hebben mogelijk gemaakt: hartstikke bedankt!