Juf Wilma Leemreize neemt afscheid van Peuterspeelzaal Lucky Luke
Juf Wilma Leemreize neemt afscheid van Peuterspeelzaal Lucky Luke Foto: Bernadet te Velthuis

Juf Wilma Leemreize neemt afscheid van Peuterspeelzaal Lucky Luke

Lievelde - Op maandag 6 juli a.s. neemt juf Wilma Leemreize definitief afscheid als peuterleidster bij Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen. Wilma sluit hiermee een dienstverband van 14 jaar af, waarin ze werkzaam is geweest bij peuterspeelzaal Lucky Luke in Lievelde.

Aan het vaste dienstverband ging een periode van ruim 10 jaar vooraf, waarin Wilma betrokken was als vrijwilligster. Het peuterspeelzaalwerk werd van oudsher uitgevoerd door vrijwilligers, Wilma was er één van. Als vrijwilligster en later als leidster, heeft Wilma aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van het peuterspeelzaalwerk in Lievelde.
In de jaren dat Wilma werkzaam is geweest als peuterspeelzaalleidster is het peuterspeelzaalwerk verder geprofessionaliseerd en uitgegroeid tot het belangrijkste voorportaal van de basisschool met als voornaamste doel de ontwikkelingsstimulering van peuters.
Uiteraard wil Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen het vertrek van Wilma niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op maandagavond 6 juli is er een afscheidsreceptie. De receptie wordt gehouden van 20.00 uur tot 22.00 uur in Antoniusschool te Lievelde. Een ieder die Juf Wilma een warm hart toe draagt is van harte welkom. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via;info@deachthoek.com. Meer informatie: 0544-487150.