De 6 enthousiaste 'etherpiraten' die zich inzetten voor de Corsokids.
De 6 enthousiaste 'etherpiraten' die zich inzetten voor de Corsokids.

Financiële steun voor CorsoKids uit
onverwachte hoek

Lichtenvoorde - Bloemencorso Lichtenvoorde, hét evenement dat elk jaar in het 2e weekend van september vele tienduizenden bezoekers trekt vanuit heel Nederland en zelfs vanuit het buitenland. Veel grote praalwagens, maar ook kleine praalwagens, die het Lichtenvoordse Bloemencorso tot een groots festijn maken! Kleine, vernuftige corsowagens, die met hart en ziel gebouwd worden door 'onze' CorsoKids.

CorsoKids; kinderen die met het 'corsovirus' in aanraking komen. Voor het bouwen van een corsowagen is veel tijd nodig, maar zeker ook de nodige financiële middelen. Daarom ontsproot bij een 6-tal enthousiaste 'etherpiraten' het plan om een radio-uitzending te maken tijdens de Zomermarkt met als doel om geld in te zamelen voor de CorsoKids van Lichtenvoorde.

Tijdens deze uitzending, die verzorgd zal worden vanuit Café De Kletskop in Lichtenvoorde, krijgt u de mogelijkheid een donatie te doen en te genieten van een heus 'piratenfeest'. Op beide dagen zal de muzikale invulling worden gedaan door 6 'etherpiraten' onder de naam 'Zomermarkt Radio Lichtenvoorde'. Hollandse piratenhits en Engelstalige muziek, van toen én nu, zullen soepel de ether invliegen. 'Wij zien de Zomermarkt als begin van het Lichtenvoordse Bloemencorso', aldus Marcel (één van de medewerkers van dit radiostation). Tijdens dit weekend zullen ook de presentaties van de maquettes plaatsvinden bij Restaurant De Leeuw in Lichtenvoorde, vlakbij het radiocentrum in Café De Kletskop. Wij wensen iedereen heel veel luisterplezier dit weekend, maar kom zeker even bij De Kletskop langs om sfeer te proeven én ….. om even te doneren voor 'onze' CorsoKids. De 'Zomermarkt Radio Lichtenvoorde' zal te beluisteren zijn via de etherfrequentie 97,5 FM van zaterdagmorgen 4 juli 10:00 uur tot zondagavond 5 juli 00:00 uur. Bekijk ook internetsite.


www.pc-lichtenvoorde.nl