Tom Heutink ten midden van zijn collega's.
Tom Heutink ten midden van zijn collega's.

Tom Heutink vliegt 25 jaar rond bij BVH Display

Lichtenvoorde - Donderdag 25 juni 2015 viel er een feestje te vieren aan de Galileïstraat 43 in Lichtenvoorde. Tom Heutinck vierde zijn 25-jarig dienstverband bij BVH Display bv. Tom is één van de steunpilaren van het eerste uur. Hij verhuisde met oprichters Bert en Anny van Halteren vanuit de Varsseveldseweg mee naar Industrieterrein De Kamp alwaar hij zijn art work horizon kon verbreden.

Tom is een echte duizendpoot, heeft een grote vakkennis en hij heeft vele prachtige projecten op zijn naam staan. Ondanks dat zijn grote bos krullen langzaamaan verandert in een kapsel met meer glad gestylde lokken is zijn inbreng nog steeds van grote waarde in ons familiebedrijf.

Directeur Thijs van Halteren is erg te spreken over Tom. "Wij zijn verheugd dat Tom nog steeds na 25 jaar onderdeel van 'onze familie' is en dagelijks met heel veel enthousiasme ons creatieve team versterkt. We hopen dan ook dat deze creatieve Superman nog jaren bij ons in de studio rondvliegt."

Tom, namens al je collega's van harte gefeliciteerd en we vliegen met z'n allen nog heel wat jaren met je mee.


Jeu de boules middag KBO

Lichtenvoorde - Liefhebbers van en mensen die kennis willen maken met het Franse spelletje jeu de boules zijn op woensdag 8 juli vanaf 14.00 van harte welkom op de Place de petanque bij 'De Treffer' aan de Raadhuisstraat.

Op de dag van Jeu de boules wil de KBO leden en andere belangstellenden uitnodigen en uitdagen om mee te doen aan dit ontspannen buitenspel. Vooral omdat dit spel voor een ieder goed te leren is, en vooral voor heel veel gezelligheid en hilariteit zorgt is het een prachtige, laagdrempelige manier om je te ontspannen en om met andere mensen in contact te komen. Die middag zal er een g toernooitje gehouden worden. De organisatie probeert er een gezellige zomeractiviteit van te maken waarbij uiteraard ook plaats is voor op tijd een natje en een droogje. De KBO heeft sinds ruim een jaar de beschikking over een paar mooie banen met daarbij twee zitbanken. Daarnaast is er ook materiaal voldoende aanwezig om mensen die alleen komen sfeerproeven meteen een balletje te kunnen laten gooien.


Donateuractie KSH

Harreveld - Evenals voorgaande jaren komen in Harreveld in het begin van Juli weer enkele leden van KSH bij u voorbij i.v.m. de jaarlijkse donateursactie. In het bezit van een donateurkaart kunt u in het komende seizoen weer gratis de wedstrijden bijwonen van de verschillende takken van sport binnen KSH.

Met uw steun lukt het KSH elk jaar weer om de Harreveldse sporters de benodigde faciliteiten te bieden voor een prettige en verantwoorde uitoefening van hun sport. Namens die sporters bij voorbaat dank voor uw steun. Tevens wenst het bestuur van KSH al haar leden, leiding, trainers, vrijwilligers, sponsoren en supporters een mooie en fijne vakantie toe, zodat een ieder weer uitgerust en vol goede moed aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Een nieuw seizoen, waarin een aantal teams hun opwachting zullen maken in een voor hen nieuwe competitie op een hoger niveau. Spannend en tegelijkertijd ook uitdagend; maar met het motto :" met, door en voor elkaar! " zullen er ook in het nieuwe seizoen ongetwijfeld weer mooie resultaten mogelijk zijn.


Italiaanse dag bij Obelink

Winterswijk - Denk je aan Italië dan denk je aan cultuur, heerlijk eten en liefde voor mooie dingen. Italië is een zeer populair vakantieland. Kampeerliefhebbers zijn dol op de Italiaanse meren. In Italië zijn dan ook veel aantrekkelijke campings te vinden.

Dit is voor Obelink aanleiding om een Italiaanse dag te organiseren. Op zondag 5 juli heeft Obelink alle afdelingen geopend. De eventmanager heeft de zanger Angelo uitgenodigd, hij zal bekende Italiaanse nummers ten gehore brengen. Er is een stand met informatie over Italiaanse campings en op de barbecue-afdeling vind je kok Yvonne die lekkere hapjes gaat bereiden op de Outdoor Braai. Italiaanse delicatessen zijn te proeven en ook te koop om mee te nemen naar huis. Er is een kraam met anitpasti, Italiaanse panini, Italiaanse salami en hammen. In deze Italiaanse sferen kun je fijn rondkijken op alle afdelingen en je laten adviseren over de kampeerartikelen, tuinmeubelen of sportartikelen. Voor de kinderen is er schmink in en natuurlijk serveert Obelink Pasta Bolognaise in het restaurant op deze Italiaanse dag. Kijk op de website www.obelink.nl en/of op de facebook pagina voor alle Italiaanse acties.