Vlnr: Kim te Woerd, Kaj Lensink en Ralf Eeftink.
Vlnr: Kim te Woerd, Kaj Lensink en Ralf Eeftink.

Cheque van Eeftink Rensing voor De Timp

Lichtenvoorde/Lievelde - Tijdens een teamuitje met het kantoorpersoneel van de Eeftink Rensing Groep werd er een weddenschap afgesloten waarbij Ralf Eeftink, directeur van ESVE Spuiterij, de wandelmarathon van Lichtenvoorde zou gaan lopen.

Hierbij werd ook bepaald dat er een bedrag naar een goed doel zou gaan wanneer hij dit zou doen. Ralf gaf toen aan om voor het Epilepsiefonds te gaan wandelen. Dit omdat het zoontje Kaj van zijn goede vrienden Nico en Anneke Lensink onder andere aan deze ziekte lijdt. Veel tijd om te trainen was er niet, maar vol goede moed is hij aan deze missie begonnen, daarbij gesteund door Steef van der Laan van Lurvink Afbouw. Samen met nog twee collega's zijn ze op zondagmorgen 21 juni aan deze tocht begonnen en hoewel Ralf en Steef de finish niet hebben gehaald, maar toch meer dan een halve marathon hebben gelopen is het van hun een prestatie van formaat geweest.
Om het bedrag nog meer een persoonlijk tintje te geven, is besloten om de dagopvang waar Kaj naar toe gaat te steunen.

Afgelopen woensdag heeft Ralf namens de Eeftink Rensing Groep en Lurvink Afbouw dan ook een cheque van vijfhonderd euro overhandigd aan Kim te Woerd van de Timp in Lievelde. "Wij zijn er zeker van dat dit bedrag prima besteed zal gaan worden."