Cheyenne Wossink en Julia Doppen van PSV in den Bosch kringkampioen

Lichtenvoorde - Het is een voor PSV in den Bosch prachtige zomer geworden. Met mooie vooruitzichten in het verschiet. De selecties bij de pony's zijn over 3 wedstrijden verreden en Cheyenne Wossink met Carolla (M1) en Julia Doppen met Girly (B) zijn kringkampioen geworden in hun klasse. Het was in Barchem, tijdens de laatste selectiewedstrijd, een zenuwslopende strijd geworden. Vele combinaties streden om het kringkampioenschap. Kringkampioenschap geeft een garantie voor rechtstreekse deelname aan de Gelderse kampioenschappen. Ook Milian Krabbenborg heeft zich in Barchem geselecteerd voor deelname.

Ook bij de paarden zijn er diverse amazones geplaatst, tijdens de selectiewedstrijden, voor de Gelderse kampioenschappen. De deelnemers zijn Karlijn ten Have (B), Suzanne Huls (L2 en M1), Laura Kampshof (M1) en Sylvie Rikkers (M1).
Vuurdoop
De twee pony-viertallen hebben meegedaan met de wedstrijden in Eibergen. Dit was de vuurdoop voor beide viertallen. Er werd onder leiding van Dinant Aarnink goed gereden. Ook voor de toeschouwers was dit een prachtig gezicht. En niet voor niets. De B/C pony's werden tweede en de D/E pony's werden in een groot deelnemersveld derde.
Dit smaakt bij de PSV-ers naar meer.

Verbouwing
Op het trainingsterrein aan de Boschlaan zijn de voorbereidingen getroffen om de nieuwe instructieruimte/kantine gestalte te geven. Diverse vrijwilligers zijn al aan de slag gegaan om dit project te laten slagen.
De oude loods heeft inmiddels plaatsgemaakt zodat binnenkort begonnen kan worden met de graafwerkzaamheden.