Rik van Koersveld (KDV Bambi) en Claudette Ubbink (KDV Kiekeboe).
Rik van Koersveld (KDV Bambi) en Claudette Ubbink (KDV Kiekeboe). Foto: PR

Bambi neemt kinderdagverblijf Kiekeboe in Lichtenvoorde over

Lichtenvoorde - Per 1 augustus wordt Kinderdagverblijf Kiekeboe, van Claudette Ubbink, overgenomen door Kinderopvang Bambi. Claudette zocht voor de overname een organisatie die een zelfde visie deelt over kinderopvang en zich ook kenmerkt door kleinschaligheid en huiselijkheid. Belangrijk is ook de persoonlijke aandacht en de korte lijnen voor de ouders. Kinderopvang Bambi past prima in dat plaatje, zij hebben in Aalten al 7 jaar een vergelijkbaar kinderdagverblijf.

Beide partijen gingen met elkaar in gesprek en bleken inderdaad op één lijn te zitten waarmee de overname per 1 augustus een feit zal zijn. Bestaande klanten zijn inmiddels geïnformeerd door middel van een brief en een informatieavond.

De naam Kiekeboe blijft vooralsnog gewoon bestaan, op dezelfde locatie en met dezelfde medewerkers. Ouders en kinderen merken daardoor weinig van deze overname. In de toekomst verhuizen ze naar een andere locatie en zullen ze zich gaan vestigen in de basisschool Frans ten Bosch.

Op diezelfde locatie begint Kinderopvang Bambi per 24 augustus ook een buitenschoolse opvang, waardoor er een totaalaanbod binnen de opvang geboden kan worden.


www.kinderopvangbambi.nl