Vanaf de maandag tot en met de finalezondag waren alle banen continu bezet

Helmink Open Toernooi 2015 Harreveld

Harreveld - Het Helmink Open Toernooi van T.C. Harreveld heeft plaatsgevonden van 11 tot en met 19 juli en zat met 90 deelnemers iedere dag volgepland met geweldige wedstrijden. Er werd gestreden in de klasses 5, 6 en 7 met zowel HD, DD als GD.

Hoofdsponsor van het toernooi is Helmink Diepvries uit Varsseveld, die enkele BBQ-pakketten ter beschikking stelde. Ook is de organisatie Car&Color uit Harreveld, Miranda Grutters en Han ter Woerds Sport uit Lichtenvoorde zeer dankbaar voor hun sponsorbijdrage.

Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen werd er al in het voorweekend gespeeld. Vanaf de maandag t/m de finalezondag waren alle banen continu bezet en kon men genieten van goed tennis, spannende partijen en een gezellige sfeer rondom de banen. Het was de hele week goed tennisweer, met af en toe een klein buitje ter verkoeling. Iedere dag heeft men alle partijen mooi uit kunnen spelen alhoewel dit soms tot in de late uurtjes duurde.

Finalezondag
Op de finalezondag viel er 's middags ook nog een klein buitje, maar hierna trok de hemel mooi open, zodat we deze geslaagde week op het terras konden afsluiten met de prijsuitreiking en de loterij.
Winnaars
HD 5: Rob Holtslag en Henk Lamar.
DD 5: Maartje Jolink en Jose Oude Heuvel.
GD 5: Bert Bilderbeek en Jose Oude Hevel.

HD 6: Maarten van den Berg en Michel Pillen.
DD 6: Paula Bader en Edith Groothuis.
GD 6: Martijn Oolthuis en Anne Hartjes.

HD 7: Ruud Nieuwendijk en Rene Penterman.
DD 7: Ria te Beest en Hilda Hoving-Kloosterman.
GD 7: Eddy ten Have en Wioletta ten Have.