Om alles in goede banen te leiden is er een groep van 10 mensen gevormd.
Om alles in goede banen te leiden is er een groep van 10 mensen gevormd. Foto:

Vragender kan 1000 euro verdienen voor een goed doel binnen het dorp

Zomer in Gelderland komt naar Vragender

Vragender - Op dinsdag 18 augustus komt Zomer in Gelderland naar Vragender. Via dit programma van TV Gelderland kan Vragender 1000 euro verdienen voor een goed doel binnen het dorp. De Ouderensoos Vragender is het doel geworden. Zij willen graag nieuw spelmateriaal aanschaffen, zoals sjoelbakken en andere Oudhollandse spelen. Verder is het natuurlijk een mooie gelegenheid om het dorp op de kaart te zetten.

Eén van de opdrachten tijdens deze uitzending is om zoveel mogelijk mensen te verzamelen op de parkeerplaats van Beneman. Daarom wordt iedereen vanaf 18.00 uur uitgenodigd om te komen kijken naar deze live uitzending. Op 18 augustus wordt 's ochtends het thema van de dag bekendgemaakt.

Kom met zoveel mogelijk mensen bij Beneman

Tijdens deze dag moet er dus heel veel gebeuren, waaronder het bouwen van een decor en andere zaken die bij het thema horen. Om alles in goede banen te leiden is er een groep van 10 mensen gevormd. Deze groep gaat er samen met andere inwoners voor zorgen dat er zoveel mogelijk geld wordt gewonnen. Men zal actief mensen gaan benaderen om op de dag zelf te helpen, maar je kunt je natuurlijk ook zelf aanmelden bij aanvoerder Barry Berendsen. Teamleden Gerard Garstenveld, Johan te Molder, Sander Slutter, Rick Tanck, Barry Berendsen, Casper Pikkemaat, Ellen Naberink, Anneke te Molder en Mark Klein Gebbink. Op de foto ontbreekt Svenny Olyslager.

Kom dus met zoveel mogelijk mensen op 18 augustus om 18.00 uur naar het plein bij Beneman. Na de uitzending is er op het plein een afterparty.