Nieuwe acts bij Offline van Circus Bongo.
Nieuwe acts bij Offline van Circus Bongo. Foto: PR

Pitch & putt golftoernooi

Groenlo - Sportpark de Blanckenborg in Groenlo organiseert op zaterdag 12 september het eerst een pitch & putt bedrijvengolftoernooi.

Desgevraagd is Tom van Leeuwen van de Blanckenborg heel blij dat zich al een aantal bedrijven hebben ingeschreven. In totaal kunnen 36 teams deelnemen. De teams bestaan uit 2 personen en die spelen tegen een ander duo. Het is de bedoeling om de baan van 18 holes in zo min mogelijk slagen af te leggen. Voor de teams met de minste slagen zijn er prijzen te winnen. Naast het spelelement is het ook de bedoeling dat medewerkers van verschillende bedrijven elkaar leren kennen op een ontspannen en sportieve manier. Enthousiast geraakt door dit golfspel? Het is ook mogelijk om het Golfvaardigheidsbewijs te halen. Bedrijven kunnen zich inschrijven op info@deblanckenborg.nl.


Circus Bongo met Offline

Groenlo/Winterswijk - Volgende week zijn er nog twee voorstellingen van Circus Bongo. Dinsdag 11 augustus bij Marveld Recreatie in Groenlo en woensdag 12 augustus bij De Twee Bruggen in Miste. De productie heet Offline. Een voorstelling waar alles anders word als het internet er mee stopt.

Het is een nieuwe en dolkomische voorstelling met draadlopen, jongleren, magic, boerderijdieren en nog meer. In een intieme tent waar de kinderen met hun neus vooraan zitten en actief betrokken worden bij de show, en natuurlijk kan er ouderwets worden gelachen. Tickets kosten 10 euro per persoon, de aanvang is 19 uur; de voorverkoop is op de dag van de voorstelling aan de circuskassa, van 11 tot 12 uur en 30 minuten voor aanvang.