Voor Erix is het toernooi een mooie graadmeter.
Voor Erix is het toernooi een mooie graadmeter. Foto:

Wedstrijden beginnen op donderdag om 19.30 uur

Regiotoernooi bij VV Erix

Lievelde - Op donderdag 20 augustus en zondag 23 augustus vindt het jaarlijkse regiotoernooi plaats tussen de voetbalverenigingen KSH, KSV, Marienveld en VV Erix. Het regiotoernooi vindt dit jaar plaats op de velden van VV Erix in Lievelde.

Dit toernooi vormt voor Erix een mooie graadmeter om te kijken hoe de mannen van trainer Willem Spijkstra ervoor staan doordat er alleen maar tegen 4e klassers wordt gespeeld. Doelstelling komend seizoen van Erix is bovenin meedraaien in de 5e klasse. Op donderdag 20 augustus speelt Erix tegen KSH.

De winnaar van vorig jaar, Mariënveld, speelt tegen KSV. Beide wedstrijden beginnen om 19.30 uur. Op zondag 23 augustus wordt de wedstrijd om plaats 3 en 4 en de finale gespeeld. Deze wedstrijden beginnen om 14.00 uur. Direct na afloop van deze wedstrijden vindt de prijsuitreiking plaats. Graag tot ziens op Sportpark Delakker in Lievelde.


Voltige Vereniging Lichtenvoorde mag met 2 teams naar NK

Lichtenvoorde - Voltige vereniging Lichtenvoorde mag op 29 augustus met 2 teams deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen Voltige in Ermelo.

Op verschillende niveaus zal er gestreden worden om de titel.Voltige is gymnastiseren op een galopperend paard in teamverband of solo. De vereniging heeft op dit moment 3 teams en een solo die uitkomen op nationale wedstrijden.

Meer informatie
Wil je meer weten? Kijk dan op de website.


www.vvlichtenvoorde.nl

Voltige vereniging Lichtenvoorde klaar voor NK.