Julia Doppen.
Julia Doppen. Foto:

Lopersgroep 90 start met beginnersgroep

Lichtenvoorde - Lopersgroep90 wil het mogelijk maken dat beginnende lopers op een door hen gewenst moment kunnen starten met hardlopen en daarbij de juiste begeleiding krijgen.

Op vrijdag 28 augustus starteen beginnersgroep onder leiding van Angelien Rietberg. Nieuwkomers kunnen op elk moment instromen en krijgen, afhankelijk van eventuele ervaring met lopen en het eigen streefniveau, begeleiding op maat. De beginnersgroep blijft in principe tijdens de training op het veld. De bedoeling is dat een beginnende loper binnen een aantal maanden een zodanig niveau heeft bereikt dat hij / zij door kan stromen naar een meer gevorderde groep. Vooraf melden kan via info@lopersgroep90.nl. Ter plekke melden is ook mogelijk.


www.lopersgroep90.nl


3e plaats Julia Doppen op Gelderse Kampioenschap

Brummen/Lichtenvoorde - Zaterdag 1 en 8 augustus werd op het mooie terrein in Brummen de Gelderse Kampioenschapen outdoor gehouden voor pony en paardenruiters. Twee pony combinaties (Robin Krabbenborg en Julia Doppen) hadden zich individueel geplaatst voor deze kampioenschappen. Ook kwam PSV in den Bosch met een team in actie met het viertal.

Zaterdagmorgen werd er al vroeg gestart en was het tijd voor Julia om te strijden in de klasse B. Het werd een mooie solide proef. Julia reed zich in de prijzen met een verdienstelijke 3e plaats en plaatste zich hiermee voor het NK. Ook Robin reed een mooie proef, maar helaas niet genoeg voor een plek in de prijzen. Het pony viertal reed onder leiding van Dinant Aarnink een degelijke proef, maar niet genoeg om geplaatst te worden voor het NK.

Bij de paarden zijn er ook diverse amazones geplaatst tijdens de selectiewedstrijden voor de Gelderse kampioenschappen. Sylvie Rikkers (M1) reed tijdens de Gelderse een mooie proef en plaatste zich hier verdienstelijk mee ook voor het NK. Het NK pony's wordt gehouden op zaterdag 29 augustus en 4 september voor paarden op het mooie KNHS centrum te Ermelo. PSV in den Bosch wensen Julia Doppen en Sylvie Rikkers veel succes tijdens het NK in Ermelo.


Bekerprogramma VV Erix senioren

Lievelde - Bekerprogramma zondag 23 augustus.

Varsseveld 4 – Erix 2.
Erix 3 – VIOS Beltrum 7.
VDZ VR2 – Erix/KSV VR1.
Rietmolen VR1 – Erix/KSV VR2.

Bekerprogramma dinsdag 25 augustus: Zelos 1 – Erix 1.
Bekerprogramma donderdag 27 augustus: Erix/KSV VR1 – Westervoort VR1.


Jeugdleden van Longa '59

Lichtenvoorde - Nu de vakantie er weer bijna op zit, hebben de jeugdleden vast weer veel zin om te gaan volleyballen. De trainingen beginnen voor de meeste teams vanaf 24 augustus (week 35).

Begin je eerder met trainen, dan heb je al bericht van je trainer gehad. De trainingstijden, teamindeling en zaalindeling staan op de website van Longa'59. Het bestuur hoopt dat alle jeugdleden een fijn seizoen zullen hebben met veel volleybalplezier en goede prestaties. Ben je nog geen lid van Longa'59 en lijkt volleybal je een leuk spel, dan kun je je opgeven via de website van Longa'59.


www.longa59.nl