Blaasinstrument uitproberen en spelen maar

Lichtenvoorde - Op maandag 24 augustus is er in Den Diek tussen 20.30 uur en 21.30 uur een mogelijkheid om zelf zo'n instrument ter hand te nemen en te proberen er geluid uit te krijgen. En dat niet alleen: Je kunt onder deskundige begeleiding en met advies een instrument uitkiezen om er in het najaar gedurende 10 lesuren op te leren spelen.

Je staat dan niet alleen. Want voor een oriëntatiecursus op blaasmuziek hebben zich al een aantal belangstellenden gemeld, die er op die avond ook zijn.

Oriëntatielessen
Bij voldoende belangstelling wordt er in de maanden oktober, november en december een reeks lessen georganiseerd. Vooral bedoeld voor volwassenen die al vaak dachten 'dat zou ik ook willen zo'n instrument bespelen'. Help uzelf dan nu van die kriebels af door het gewoon te gaan doen. Ook wie zelf een instrument heeft en het weer wil oppakken om erop te spelen is van harte welkom.

Dirigent harmonie
De lessen worden gegeven door Mevr. Ira Wunnekink, dirigent van harmonie St. Caecilia. Haar passie is het mensen enthousiast te maken voor blaasmuziek en vooral het zelf spelen. Dat haar datuitstekend lukt is in de cursus van afgelopen jaar gebleken.

Meer informatie
Wil je vooraf toch wat meer informatie kijk dan op de website van harmonie Lichtenvoorde. Of neem contact op met Dorothé Nijenhuis via onderstaande contactgegevens.


www.harmonielichtenvoorde.nl/opleiding
0544-376546
dorothenijenhuis65@gmail.com