Interieur kerk Halle.
Interieur kerk Halle. Foto:

Gezamenlijke kerkdienst Halle en Mariënvelde

Halle - Zondag 30 augustus vieren Halle en Mariënvelde hun gezamenlijke oecumenische kerkdienst. Deze diensten zijn ontstaan na het overlijden van Gerrit Jan Chevalking. Hij was loonwerker in onze omgeving. Na zijn dood heeft hij zijn bezit aan deze twee kerken nagelaten.

Dit was het begin van de samenwerking tussen de kerken .Een samenwerking waarover vroeger misschien gedroomd werd, is door zijn toedoen werkelijkheid geworden. Dit jaar is het het thema van de dienst: "Ga met ons mee!". De dienst is op 30 augustus in de Grote Kerk van Halle. Aanvang 9.30 uur. De Halse predikante ds. Marissa van Meijl-Buitink is de voorgangster. Het Mariënvelds dames- en herenkoor zal haar medewerking verlenen.De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Angela Pijnappel.

U wordt allemaal van harte uitgenodigd deze dienst met ons te vieren.


Stoplicht en borden uit de grond N18 Lichtenvoorde

Lichtenvoorde - Op dinsdag 25 augustus wordt het verkeer op de N18, tussen Groenlo en Varsseveld, ter hoogte van Lichtenvoorde, geregeld door verkeersregelaars.

Na een ongeval eerder deze morgen kantelde een vrachtwagen. Deze heeft het aanwezige stoplicht inclusief de bewegwijzeringsborden uit de grond gereden. Hoe laat dit ongeval plaatsvond is onbekend. De stoplichteninstallatie is volledig vernield. Het is onduidelijk hoelang het herstel gaat duren. De kruising kan niet zonder stoplichten of verkeersregelaars werken.


De stoplichteninstallatie is volledig vernield.