KSH neem tassen in ontvangst van Greet.
KSH neem tassen in ontvangst van Greet. Foto:

Fietstocht 't Kevelder

Zieuwent - Op zondag 30 augustus organiseert de biljartvereniging Kevelder een fietstocht. De keuze is ook dit jaar routes van 25 km of 50 km.

Zo kan iedereen de gewenste afstand kiezen. Wat de pauzes betreft hiervoor is er in de route van 25 km één gelegenheid om te pauzeren en in de route van 50 km twee gelegenheden. Vanzelfsprekend voeren beide routes over rustige wegen en paden. De opbrengst van de fietstocht is voor biljartvereniging Kevelder, die mede door deze activiteit de biljartvereniging financieel wil helpen om te blijven functioneren. Kosten zijn 5 euro per persoon inclusief een consumptie en versnapering voor onderweg. Biljartvereniging Kevelder hoopt op mooi weer en een grote deelname.


Drumband De Schanskloppers organiseert

'Zomaar een avond'

Lievelde - Zaterdag 29 augustus organiseert Drumband de Schanskloppers alweer haar 33e Zomaar een avond in Lievelde. Het belooft wederom een spektakel te worden. U bent van harte welkom bij het Bernard Vos clubhuus aan de Bergstraat 5 te Lievelde.

Om 19.00 beginnen we met een openlucht mis. Na deze mis, rond 20.00 uur wordt verder gegaan met het programma met o.a. Harmonie Sint Willibrord, jongleer vereniging CatchUp, politiehondenvereniging en een badmutsshow. Ook verzorgt Drumband de Schanskloppers diverse optredens met onder andere de majorettes, vendeliers en de grote drumbandshow.

Na de verschillende shows is het gezellig naborrelen in de tent met de Bloazepeters en Jyj Bent! De entree is gratis. Graag tot ziens op 29 augustus.


KSH 1 ontvangt nieuwe voetbaltassen

Harreveld - Afgelopen zondag verzamelden de heren van KSH 1 zich bij Cafe de Boer in Harreveld, alvorens te vertrekken richting Lievelde voor de afsluiting van het jaarlijkse regio toernooi Oost Gelre, dat dit jaar door Erix werd georganiseerd.

De heren van KSH 1 kregen tassen van Piet en Greet en mochten uit handen van Greet Kodde allemaal een nieuwe voetbaltas ontvangen die geheel gesponsord is door Cafe de Boer.
De vorige tassen waren ook door Cafe de Boer ter beschikking gesteld en deze traditie is op deze wijze geweldig voort gezet. We willen namens KSH 1 en voetbalbestuur, Cafe de Boer hartelijk bedanken voor deze tassen en hun steun aan KSH.


Nieuwe winkel: Brazzel

Lichtenvoorde - Vanaf woensdag 2 september is Lichtenvoorde weer een winkel rijker met allerhande kinderartikelen: 'Brazzel'.

Jessy Arendsen opent die dag haar nieuwe winkel aan de Rapenburgsestraat 2. Er wordt momenteel hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen en u moet dus nog even geduld hebben voor u terecht kunt in deze nieuwe winkel in het centrum van het dorp.


www.brazzel.nl