Kinderen kunnen zich op allerlei springkussens uitleven.
Kinderen kunnen zich op allerlei springkussens uitleven. Foto:

Kom ook en speel mee met de kinderspelen
voor basisschoolleerlingen

Lichtenvoorde Ook dit jaar organiseert de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde weer de traditionele kinderspelen voor alle basisschoolleerlingen uit Lichtenvoorde op zaterdag 5 september van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Aan de Hendrik Leemreizestraat 2 in Lichtenvoorde staan dan weer van allerlei springkussens en activiteiten opgesteld. De kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen met een aftekenkaart een spellencircuit langs. Een volle aftekenkaart op het eind, daar staat een klein presentje tegenover. De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben de gelegenheid zich uit te leven op springkussens of een rit te maken op de dolle stier! Voor de allerkleinsten is ook de brandweer uitgenodigd. Zij verzorgen diverse onderdelen met water en zullen misschien ook nog wel een ritje in hun indrukwekkende wagens gaan verzorgen. Deelnemende kinderen kunnen gratis en doorlopend genieten van ranja, popcorn en poffertjes.

De kinderspelen worden niet afgesloten met een ballonnenwedstrijd, maar kinderen krijgen bij afloop een kleurplaat overhandigd. Deze kleurplaat kan tot vrijdag 25 september ingeleverd worden bij "Snoepy". Bij inlevering van de kleurplaat ontvang je dan nog wat lekkers! De uitslag van de kleurwedstrijd zal dan na korte tijd in de Elna staan en de prijswinnaars krijgen een berichtje.