Astrid te Kronnie en Jan Hahné.
Astrid te Kronnie en Jan Hahné. Foto:

Demonstratie dansstudio Vieberink en duo 'Samen Veur Mekare' bij Instuif Antoniushove

Lichtenvoorde Zondag 6 september a.s. gaat de Instuif na de zomerpauze weer van start in het Grand Café van verzorgingstehuis Antoniushove te Lichtenvoorde. Deze keer staat er een dansdemonstratie en het duo 'Samen Veur Mekare' op het programma.

Dansstudio Vieberink
Dansstudio Vieberink was al in 1937 een begrip in de Achterhoek en is sinds 1957 definitief gevestigd in Aalten. Van hieruit is de familie uitgevlogen en naast de dansstudio in Aalten zijn er ook dansscholen in Doetinchem, Drachten, Zevenaar en Zutphen gevestigd.

De dansstudio is aangesloten bij de NVD-Swinging World. Tijdens de Instuif zullen diverse stijldansen gedemonstreerd worden. De demonstratie zal worden geleid door danslerares Marianne Vieberink.

Samen Veur Mekare
Muziek is de passie waarin zij elkaar gevonden hebben. Met allebei verschillende ervaringen in de muziekwereld genieten ze nu beiden van het samen muziek maken.

Repertoire
Uit hun repertoire van circa 50 liederen laten ze een kleine collectie horen. Voor de Instuif hebben we ook een paar 'gouwe ouwe'. Naast Nederlandstalige zullen ze ook enkele anderstalige nummers laten horen. Ze zingen onder andere 'Iedere dans'(Take the last dance with me) en 'Liebeskummer lohnt sich nicht' en ‚Que Sera'.

Verschillende 'gouwe ouwe' komen voorbij

Kortom het wordt een gezellige muzikale middag met voor elk wat wils (zie ook de rubriek Keitjes.) Meer informatie, zie website.


www.careaz.nl