Hans Betting.
Hans Betting. Foto:

Hans Betting gaat na dienstverband van 39 jaar met vervroegd pensioen

Lichtenvoorde Na een dienstverband van ruim 39 jaar is onze verkoper Hans Betting van Eeftink Rensing Stalinrichting per 1 september 2015 welverdiend gebruik gaan maken van de regeling om vervroegd uit te treden.

Hans is op 23 augustus 1976 bij Eeftink Rensing Stalinrichting in dienst gekomen. Begonnen in het "Hoonderhok" aan de Aaltenseweg bij Frans Rensing thuis heeft Hans zich vele jaren verdienstelijk gemaakt en is opgeklommen van constructiebankwerker, monteur, chauffeur tot al jaren de werkvoorbereider cq verkoper van Stalinrichting.

Jarenlang heeft hij de stalinrichting voor varkens bij mening varkenshouder in de regio gemonteerd en later verkocht. Hoewel de gehele varkenssector er niet goed voorstaat zullen zijn opvolgers Sander Meekes en Bob Lageschaar de werkzaamheden binnen deze afdeling voortzetten en wensen wij hen hierbij veel succes.

Directie Eeftink-Rensing Groep
Gezien zijn verdiensten voor ons bedrijf bieden wij Hans, zijn familie, naaste collega's en genodigden een receptie aan op vrijdag 25 september. Wij wensen Hans en zijn gezin natuurlijk nog heel veel mooie jaren toe in goede gezondheid.

Directie Eeftink-Rensing Groep B.V.