Anne Mokkink haalde tweemaal de finale. Foto: PR.
Anne Mokkink haalde tweemaal de finale. Foto: PR. Foto:

FCCL neemt deel aan TC in Kampen

De eerste TopCompetitie voor FCCL na de zomerstop

Lichtenvoorde Vandaag was het, in tegenstelling tot vorige week, stralend weer in Kampen. Er waren dan ook weer een aantal FCCL leden naar Kampen gereden om hier deel te nemen aan de TC. Het was weer de eerste TC na de zomerstop dus iedereen had weer zin om te fietsen.

Eerst was het de beurt aan de cruisers, Stef, Sieb en Anne. Stef had vandaag alleen manches en werd 3-2-2 wat hem dus uiteindelijk een mooie 2de plaats opleverde. 's Middags reed Stef ook erg goed en haalde wederom de finale waarin hij 4de werd.

Sieb werd 3-3-3 en had zich gelijk geplaatst voor de finale waarin ook hij 4de werd. Anne had na een 3-5-2 gelijk finale en werd hierin 4de. Ook s 'middags haalde ze de finale waarin ze 5de werd.
Mart werd 4-4-4 in de manches en ook 4 in de halve finale dus kon door naar de finale waarin hij knap naar een 5de plek reed. Ook broer Noud reed vandaag erg goed, hij werd 4-3-3 in de manches, 3de in de halve en in de finale reed hij naar een mooie 6de plek.

Luuk, Bengt en Finn deden vandaag ook mee. Luuk werd 6-5-6 in de manches wat helaas niet voldoende was om door te mogen. Bengt had ook met een 4-5-4 net niet voldoende punten om door te mogen naar een halve finale. Finn behaalde na een 1-1-1 in de manches een 3de plek in de halve finale en werd uiteindelijk 3de in de finale

Roel werd in een zware manche 6-6-6 wat ook niet voldoende was om door te gaan. Net als Koen die met een 7-7-7 niet voldoende had om door te mogen naar de volgende ronde. In de middag was het ook de beurt aan Sam.

Maar liefst 8 finaleplaatsen voor de FCCL

Hij werd 6-7-6 in de manches wat niet voldoende was voor een volgende ronde. Al met al was het een geslaagd weekend met 8 finale plaatsen voor de FCCL.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website van FCCL.


www.fccl.nl