Trainingen voor nieuwe volleybalseizoen in volle gang. Foto: PR.
Trainingen voor nieuwe volleybalseizoen in volle gang. Foto: PR. Foto:

Dames 1 Longa'59 klaar voor het nieuwe seizoen

Lichtenvoorde Een nieuw volleybalseizoen is begonnen en de trainingen zijn alweer in volle gang. De Dames 1 van Longa '59 staan aan de vooravond van de derde divisie a van de competitie. Er ligt een intensief programma om de ploeg klaar te stomen voor de eerste wedstrijd.

Het team traint momenteel veel op techniek waarbij uitgebreid geoefend wordt op onder andere de serve, pass, verdediging en aanval. Inmiddels is er deelgenomen aan een aantal toernooien, waar de getrainde oefenstof al goed uit de verf kwam. Dames 1 heeft dit jaar enkele wijzigingen ondergaan: vier ervaren speelsters zijn vervangen door vijf nieuwe, jongere meiden. Frank Kemperman, oud-Heren 1 speler, is hoofdtrainer en coach en oud-Longa '59 speelster Marian Hagen is als assistent-trainer aangetrokken.

Competitie
De dames hebben er zin in en zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ze hopen dan ook op een volle tribune bij de wedstrijden! Zaterdag 19 september om 18.00 uur spelen ze hun eerste wedstrijd thuis in de Hamalandhal. U bent van harte uitgenodigd een wedstrijd bij te wonen. Kijk voor het uitgebreide speelschema van de teams op de website.


www.longa59.nl