Team Willemsen bestrating speelt sinds dit jaar bij De Driehoek. Foto: Jurgen Nijrolder.
Team Willemsen bestrating speelt sinds dit jaar bij De Driehoek. Foto: Jurgen Nijrolder. Foto:

Willemsen bestratingen opent seizoen met 4-4
tijdens Kadercompetitie Biljarten

Lichtenvoorde Afgelopen week heeft het team van Willemsen bestrating, vanaf dit jaar spelend bij De Driehoek in Lichtenvoorde, zijn eerste punt gehaald door een 4-4 gelijkspel tegen het team van de Apeldoorns boys uit Apeldoorn. Het team uit Apeldoorn is een sterk team dat afgelopen jaar boven in de competitie meespeelde en in de laatste wedstrijd nog wist te voorkomen dat het team van het kronenhuis uit Winterswijk kampioen wist te worden.

Als eerste speelden Timo Peters en Roy Gierkink van Willemsen bestratingen tegen respectievelijk Jan Nieuwenhuizen en Henk van Tongeren. Timo wist zijn partij te winnen in 7 beurten, Roy moest in 13 beurten zijn meerdere erkennen tegen Henk. Vervolgens speelden William Willemsen en Sjaak Sessink tegen Rogér Schinning en Jordy de Kruyf. William kwam 17 Caramboles te kort in 13 beurten tegen Rogér. Sjaak daarentegen wist te winnen van Jordy in 23 beurten, Jordy staat tenslotte in de biljartwereld bekend als aankomend talent.

De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd bij de Pelikaan in Zutphen. Ook Michel van Silfhout (Nederlandse Topspeler kader) speelt dan mee. Volgende thuiswedstrijd is op 7 oktober om 19:30, een streekderby tegen het team van Prinsen uit Haarlo.