In diverse zalen en kroegen zullen maar liefst 25 optredens gaan plaatsvinden. Foto: PR
In diverse zalen en kroegen zullen maar liefst 25 optredens gaan plaatsvinden. Foto: PR Foto:

Voor dertigste editie gaat Keifestival terug naar waar het begon

Lichtenvoorde - Keifestival viert dit jaar haar 30ste verjaardag en dat vraagt om een uitzonderlijke editie. Het evenement gaat namelijk terug naar waar het dertig jaar geleden allemaal begonnen is; het bruisende centrum van Lichtenvoorde. In diverse zalen en kroegen zullen er maar liefst 25 optredens gaan plaatsvinden. De optredens vinden plaats bij Zaal Meijer, zaal en café De Koppelpaarden, Café de Kletskop, Café Kruup, Tapperij Van Ooijen, Café De Zaak, Dorpshuis Den Diek en in de intieme Concertainer.

Zaterdag 26 september trapt het Keifestival haar voorverkoop af: tussen 19.00 uur en 0.00 uur kan men namelijk bij Tapperij van Ooijen terecht voor de Keifestival-tickets. Tijdens deze éénmalige actie zijn de kaarten voor slechts 10 euro te koop. Daarbij krijgt u per bestelling, uit handen van Manus van Ooijen zelf, één gratis biertje, wijntje of fris naar keuze geserveerd. Na deze avond wordt de prijs verhoogd naar 15 euro in de voorverkoop. Aan de kassa zullen de polsbandjes 17,50 euro gaan kosten. Sinds enkele jaren start de Keifestival voorverkoop met een eenmalige kortingsactie. "De afgelopen twee jaren is gebleken dat dit erg goed werkt, op deze manier brengen we de mensen alvast in de stemming voor het Keifestival", aldus Jelle Spexgoor, mede-organisator van het festival.

Na aanstaande zaterdag zijn de kaarten voor het Keifestival verkrijgbaar bij Westernman Jeans, Café de Kruup, Café de Zaak, Tapperij van Ooijen, Café De Kletskop en Café De Koppelpaarden.

Wie zaterdag verhinderd is, is er de mogelijkheid om via het internet kaarten te bestellen voor 10 euro per stuk, plus 1 euro servicekosten. Na zaterdag 26 september zal ook de prijs van de online tickets verhoogd worden naar 15 euro.

Kaarten zijn nu te bestellen via de website van het Keifestival.


www.keifestival.nl