Unieke combinatie van muziek maakt er een ongekend groot feest van. Foto: PR
Unieke combinatie van muziek maakt er een ongekend groot feest van. Foto: PR Foto:

Hakken en Høken in Vragender

Vragender - 'Hakken & Høken' vindt plaats op zaterdag 3 oktober aanstaande in Vragender. Een unieke combinatie van onvervalst (deels) dialect van rock en roll-band Kiek Now Us, in combinatie met de bekende (happy) hardcore klanken uit de 90's van DJ Paul Elstak en een vette DJ Act van DJ Robby Reyes gaan volgens de organisatoren zorgen voor een ongekend groot feest.

Het spektakel vindt plaats in de feesttent op het festivalterrein van het heilige Bun Al Meu Stadion in Vragender. De voorverkoop is reeds gestart. De tent is geopend vanaf 21.00 uur. Voor meer informatie zie de hieronder genoemde website. Kiek Now Us is een rock en rollband met zijn wortels in de Achterhoek. Naast eigen werk wordt het repertoire van Kiek Now Us aangevuld met covers. Hierbij worden zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal in geslingerd.
In 1995 bracht Paul Elstak zijn eerste single uit met de titel 'Life is like a dance'. Na deze plaat volgden er nog een aantal commerciële nummers uit. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90.


www.bunalmeufestival.nl