Antoons Restaurant Winterswijk viert feest in oktober en november. Foto: Studio Seesing.
Antoons Restaurant Winterswijk viert feest in oktober en november. Foto: Studio Seesing. Foto: Studio Seesing

Feest bij Schnitzel Antoon

WINTERSWIJK - De overname van Antoons Restaurant & Catering per 1 oktober krijgt de komende periode een extra feestelijk tintje. Alle schnitzels en hoofdgerechten worden in de maanden oktober en november geserveerd voor 15,95 euro. De nieuwe eigenaren Roy Brussen en Mariël Harbers, al meer dan 5 jaar werkzaam voor dit horecabedrijf, laten de gasten op deze wijze delen in de feestelijkheden van hun overname.

De nieuwbakken horecaondernemers gaan aan de slag in Winterswijk om het succesvolle 'schnitzelconcept' verder te ontwikkelen en de cateringsactiviteiten nog meer te professionaliseren.

Concentreren op 1 locatie
Het restaurant in Lichtenvoorde wordt niet overgenomen en is inmiddels gesloten. De aandacht concentreert zich volledig op één locatie. Winterswijk biedt daarvoor de meest uitgelezen kansen.

Planning
In de planning staan onder meer een metamorfose van het restaurantinterieur, verrassingsmenu's, nieuwe gerechten, muzikale avonden en meer. Ook de mogelijkheden voor evenementen en partijen worden verruimd, zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden. Antoons Restaurant & Catering ligt in prachtige buitengebied van Winterswijk. Ideaal voor een smakelijke pauze op de mooiste wandel-, fiets- en autoroutes.
Antoons Restaurant & Catering
Restaurant Antoon is dagelijks geopend voor diner, borrelen, netwerk- en business events en biedt particulieren en bedrijven uitgebreide cateringsmogelijkheden.

Voor informatie, zie de website.


www.antoonsrestaurant.nl