Het (nieuwe) eerste team van LBC'72
Het (nieuwe) eerste team van LBC'72 Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

De jeugd heeft de toekomst, ook bij LBC'72

Dit seizoen heeft de technische commissie besloten om de jeugd een kans te geven om als eerste team in de districtscompetitie uit te komen. Nadat vele jaren de "oude garde" verdienstelijk op niveau heeft gespeeld, mag dit jaar de jeugd het stokje over nemen.
De eerste wedstrijd was niet gemakkelijk. Tegen Grol werd met 7-1 verloren. De uitslag is wel geflatteerd want er is lang gestreden om de punten en er waren meerdere driesetters nodig. De tweede wedstrijd tegen Didam werd gewonnen met 5-3, dit geeft dit jeugdige seniorenteam hopelijk de moed om op deze ingeslagen weg verder te gaan.

Wil je het eerste team zien spelen? Kom dan op vrijdag 2 oktober, om 20.00 uur kijken! Voor het volledig programma van deze avond, zie: www.
lbc72.nl. Het eerste jeugdteam speelt tot nu toe erg verdienstelijk. De eerste wedstrijd werd gelijk gespeeld en de tweede wedstrijd met maar liefst 7-1 gewonnen. Zondag 4 oktober wacht de lastige uit-wedstrijd tegen Thuve uit Duiven. Het 2e en 3e jeugdteam spelen thuis, 10.00 uur in de Hamalandhal.