KSV 1 met hoofdsponsoren Jan en Wilma Lageschaar (l) en Michel en Veronique Gierkink (r). Foto: PR

Gierkink Machine Techniek nieuwe hoofdsponsor KSV 1

Vragender - Afgelopen zondag werd aan het 1e elftal van KSV voetbal een compleet nieuwe set teamkleding aangeboden door de hoofdsponsoren Gierkink Machine Techniek en LAKO Wegtransportmiddelen.

LAKO is inmiddels alweer aan het vierde seizoen begonnen als hoofdsponsor. Gierkink Machine Techniek neemt het stokje over van Betting Ressing, dat maar liefst 12 seizoenen hoofdsponsor is geweest.

Zondag 27 september werden de nieuwe tenues, trainingspakken en tassen officieel overhandigd door Michel en Veronique Gierkink van Gierkink Machine Techniek uit Vragender en Jan en Wilma Lageschaar van LAKO Wegtransportmiddelen gevestigd in Eibergen. KSV wil natuurlijk de nieuwe hoofdsponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan KSV Voetbal. Daarnaast willen ze ook Betting Ressing bij deze ontzettend bedanken voor de uitstekende samenwerking in de afgelopen 12 seizoenen.

KSV lijdt terechte nederlaag

KSV 1 - D'chem 1 (0 - 3)

Vragender - Op een zonovergoten sportpark "de Bult" speelde KSV haar tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen het vorig jaar gedegradeerde Doetinchem. Doetinchem begon iets feller aan de wedstrijd en had meer balbezit zonder echt gevaarlijk te worden.

In de 19e minuut stond uit het niets de 0-1 op het scorebord. Door een misverstand in de verdediging tikte je spits van Doetinchem eenvoudig de bal binnen. In dezelfde minuut had KSV op gelijke hoogte kunnen komen maar Erwin miste op een haar na het doel. Het verdere verloop van de eerste helft ging het spel op en neer zonder veel kansen over en weer.

Direct na de rust werd er simpel na een snelle ingooi ongeconcentreerd verdedigd en de 0-2 stond zowaar op het scorebord. De wedstrijd leek gespeeld tot de 73e minuut toen Twan oog in oog stond met de doelman van Doetinchem maar hij schoot net naast. Dit had een keerpunt in de wedstrijd kunnen betekenen maar na een hoekschop in de 76e minuut werd ervoor slap verdedigen van KSV de genadeklap uitgedeeld de 0-3 en tevens de eindstand stond op het scorebord. KSV probeerde het nog wel maar niets lukte vanmiddag zodat er al met al een terechte nederlaag werd geleden.

Volgende wedstrijd
Pupil van de week was Finn van der Linden. Volgende week speelt KSV uit tegen MEC.

KSV 5 - SVGG 3 (1 - 5)

Vragender - Jos Drieks 50 joar. Bej Dute in Beltrum haw vrejdag kleintje karmisse van den jonge. Heel Vroagender was d'r. Zien höfken stond vol met Abrahams met teksten. Zoaterdagoavend was er Bultepop en dan mosten wej zöndag vemmerdaags al bedtieds de weide in.

De zunne was d'r al. Onzen teggenstander kwam van wiet doar hebt wej nopg nooit e voetbalt. Ze hadden ne starke ploeg zo lek ut. Moar tot de rust kon onzen golieman Bram van Desiree Ribbat 't doel bejnoa schone hollen 0-1. Op noar de thee.

Wej dachten de goeien te hebben bewaard veur de tweede helfte. Ut worden al raps 0 – 2. Moar wej hadden Rob van Louise Weeber en den maken de 1 – 2 met ne klutsbal. He kwam doarnoa wal steeds meer water drinken. Ut worden egaal geveurlijker. Jos van Joke Drieks worden dufig onderuut e schoffeld. Ne duftigen bulte op zienen enkel. An ut ende van de wedstrijd kregen wej d'r nog ne paar tegen. Wej mist Ollo junior wal 'n betjen. Moar gelukkig bunt 'r ok ne paar goeien bej e komne. Jeroen van Schoppers veul'n zich an e sprokne.

Supporter van de wekke: Manfred van Clemens Diekat. Lezer van de wekke: Rosa van Fons Beneman. Volgende wekkeu ut noar de blauw witten van Leevelde.