Mannequins tonen de laatste mode aan het publiek dat alles vanaf het terras gade slaat. Foto: SPL
Mannequins tonen de laatste mode aan het publiek dat alles vanaf het terras gade slaat. Foto: SPL

Lichtenvoorde toont 'Passie voor Mode'

Modeshows en andere activiteiten in het centrum

LICHTENVOORDE - De rode lopers gingen uit in de Lichtenvoordse modezaken. Op zondag 27 september tussen 12.00 en 17.00 uur waren de winkels open voor het publiek. Om te weten wat je precies moest aanschaffen werd er op de Markt twee keer een modeshow gehouden door de deelnemende zaken.

De Open Zondag Commissie van de LOV schotelde het publiek een prachtig programma voor waarvan de bezoekers met volle teugen genoten in het heerlijke nazomerzonnetje. Elke deelnemende winkel had eigen mannequins en dressmen. Zij toonden de laatste mode voor hem, haar en de kinderen. De organisatie had alles uit de kast gehaald om de modemiddag voor het hele gezin aantrekkelijk te maken. Er was straattheater te zien in winkelstraten.

RB Theater en Entertainment Productions uit Varsseveld zorgden ervoor dat er overal wat te zien en te beleven was. Lonnie Ballonnie's Feest Atelier zorgde voor verschillende aansprekende kinderactiviteiten. Ook was er een demonstratieoptreden van Salsa Conquista te zien. Deze dansgroep liet zien hoe energiek en opzwepend de salsa kan zijn. Er reden ook verschillende elektrische voertuigen rond waaronder een lookalike Hummer. Voor de nodige drankjes en hapjes kon het publiek deze middag uitstekend terecht in het centrum. Markant en Markt 5 zorgden ervoor dat het de mensen aan niets ontbrak. Voor gezellige zondagmiddagmuziek werd ook gezorgd. De harmonie- en drumband Sint Cecilia uit Lichtenvoorde zorgt, in verschillende ensembles, voor de juiste stemming in de straten en op de terrassen.
Aankomende zondag is er opnieuw van alles te zien, proeven en bleven in het centrum van Lichtenvoorde. Dan wordt het Oogstfeest Proef Lichtenvoorde gehouden. Ambachtslieden zullen hun verhalen in alle geuren en kleuren vertellen.

Tevens wordt die dag het corsoseizoen afgesloten met het wagenbouwfeest. Lees hier meer over verderop in deze krant.


www.lichtenvoorde.nl