Hoesje en DVD van het Bloemencorso 2015. Foto: PR
Hoesje en DVD van het Bloemencorso 2015. Foto: PR Foto:

Corso After Party en DVD corso 2015

Lichtenvoorde - U bent het corso 2015 vast nog niet vergeten, maar uiteindelijk zal de herinnering aan dat prachtige corsojaar vervagen. U kunt alle details weer oproepen dankzij de DVD van het Bloemencorso 2015.

De ZSOM uit Groenlo is er weer in geslaagd om de mooiste beelden voor u op film vast te leggen en te monteren tot een prachtige herbelevenis. De vertederende CorsoKIDS, de imposante dahliareuzen en de schitterende muziekkorpsen worden prachtig weergegeven. SBL beveelt u deze DVD van harte aan. Het is bovendien een prachtig en betaalbaar cadeau. Vanaf de optocht in 1987 zijn alle Bloemencorso's op DVD verkrijgbaar. De DVD is te koop bij Blokker aan de Nieuwmarkt en te bestellen via de webshop op de website van het Bloemencorso. De prijs van de DVD is hetzelfde als vorig jaar.

Corso After Party
Zaterdag 3 oktober vindt de Corso After Party plaats het afsluitende feestje in de tent op de Markt, waarbij de winnaar wordt geƫerd met een indrukwekkende erehaag en de uitreiking van de plaquette ten behoeve van de Corospromenade. De avond is met medewerking van de Corso Gelegenheid Band.


www.bloemencorso.com