De band Teuk Mc Graig. Foto: PR
De band Teuk Mc Graig. Foto: PR Foto: PR

BokToberFest in Taste

Groenlo - Omdat het Bokbierfestival verplaatst is naar 23 oktober, tijdens de Slag om Grolle, en het bokbier toch al her en der vloeit, zal bij Rockcafé Taste op vrijdag 2 oktober al wat aandacht aan het zoete Grolsch Bokbiertje worden geschonken. Daarom een BOKtoberfest! Met een dijk van een band, een bokje en een hapje, zoals dat hoort bij een 'fest'. Om aan die eerste avond in oktober dat de bok eindelijk los mag helemaal voorbij te gaan, vonden Roland en Marion een beetje zonde.

Teuk McGraig is een rocktrio uit Den Bosch en de basis voor deze band werd gelegd in 2011 toen Hans en Harm elkaar ontmoetten tijdens een festival en besloten de handen muzikaal ineen te slaan. Naast dat er door de drie bondgenoten hard gewerkt werd aan nieuw materiaal bleef de band regelmatig optreden, want dat was altijd het belangrijkste doel van de band. De heren spelen met invloeden van garagerock en underground rock uit de jaren '80 en '90. Ergens tussen Dinosaur jr, The Foo Fighters en The Replacements. Drie ervaren muzikanten uit de scene die sinds januari 2014 varen onder de Teuk McGraig-vlag.
Teuk: "Het uitgangspunt is het maken van echte liedjes met een afwijkend en scherp randje." Dat gaat dus een avondje rock en bok worden!


vrijdag 2 oktober, 22:00 uur
entree: vrij