De kinderen zijn druk geweest met knutselen. Foto: PR
De kinderen zijn druk geweest met knutselen. Foto: PR Foto:

BSO van start op Frans ten Bosch

Lichtenvoorde - Dit schooljaar is Kinderopvang Bambi gestart met het aanbieden van buitenschoolse opvang op de Frans ten Boschschool. Ook leerlingen van andere scholen in Lichtenvoorde zijn welkom op deze locatie. Ze bieden allerlei soorten activiteiten en zorgen ervoor dat de kinderen een leuke middag met elkaar hebben.

Een paar weken geleden is het gestart en er is al veel ondernomen. De kinderen zijn druk geweest met knutselen en hebben geholpen de BSO nog gezelliger te maken. Ook zijn er renspelletjes gedaan in de gymzaal, zijn ze naar 't Wentholtpark geweest en hebben de kinderen al veel leuke bordspellen uit de kast gehaald. Ook het restaurant wordt druk bezocht; de koffie, thee en ranja staan dus altijd klaar op de BSO.

Om te vieren dat ze net begonnen zijn en om alle kinderen van de basisscholen in Lichtenvoorde de kans te geven om eens kennis te komen maken met de BSO, wordt een zogenaamde strippenkaart uitgedeeld.

Ieder kind mag dit schooljaar 3x gratis komen spelen, meld je wel even van te voren aan! De strippenkaart vind je in deze Elna, knip 'm dus uit en bewaar 'm goed! Voor meer info en tarieven, zie website.


www.bsobambi.nl