Presentatrice Annemarie Bruning in gesprek met André Kuypers voor 'De Succesfactor'. Foto: PR
Presentatrice Annemarie Bruning in gesprek met André Kuypers voor 'De Succesfactor'. Foto: PR Foto:

Kuypers Hair &Wellness winnaar 2015 in
kappersbranche

Rotterdam –Kuypers Hair &Wellnessis door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de kappersbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende kappersketen, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. "Kuypers Hair &Wellness wordt regionaal als een van de leidende bedrijven gezien en weet haar expertise in haarmode uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid."

Kuypers Hair &Wellness(officiële naam: Kuypers Haarmode BV) is een salon waar mensen het middelpunt zijn van aandacht en perfectie.
Deskundig advies, vaardige kniptechnieken en de toepassing van topproducten zijn er bepalend voor een mooi en goed uitziend kapsel. Mensen die zichzelf de tijd gunnen, een bepaalde kwaliteit eisen en vooral prioriteiten stellen, kiezen bewust voor een salon als deze. Kuypers Hair &Wellness werkt met de beste haarspecialisten uit het vak en doet al sinds 2007 mee aan de jaarlijkse coiffure-awards en heeft sindsdien al meerdere prijzen gewonnen, waaronder een aantal keer de eerste plaats.
Kuypers Hair &Wellnes stelt zeven kapsalons gevestigd in zeven gemeenten in de Achterhoek. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Kuypers Hair &Wellness een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. De jury prijst met name haar vriendelijke en vakkundige personeel. De kappersbranche kent een hoog verloop en kapsters blijven gemiddeld 4 tot 5 jaar in het vak, doordat men met jonge mensen wil werken. Bij Kuypers ligt dat anders. De klant moet keer op keer blij gemaakt worden en daar hoort goed personeel bij. Kuypers besteedt veel aandacht aan opleiding en begeleiding en probeert van al haar medewerkers toppers te maken die lang bij het bedrijf blijven. Het verloop bij Kuypers is dan ook geen afspiegeling van de branche; een van de medewerkers is zelfs al 28 jaar in dienst. "De eigenaar is een echte people-manager die de kapsters stimuleert om het beste uit zichzelf te halen", stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.
Daarnaast past Kuijpers natuurlijke materialen toe die gezond zijn voor het haar en passen bij de klant. "Een leuk bedrijf met bezielde leiding, oog voor maximale kwaliteit en uitstraling, maximale klantbeleving en een goed zakelijk instinct. Een mooie representant binnen de kapperswereld".

De Succesfactor' is 10 oktober om 13.30 bij RTL7.


www.kuypershaarmode.nl