Erix C1. Foto: PR
Erix C1. Foto: PR Foto:

Nieuwe tenues VV ERIX

Lievelde - Erix C1 heeft een nieuw tenue in ontvangst mogen nemen van Johnnie en Leonie Ressing van Ressing Totaalbouw uit Lievelde. Op de foto met bloemen shirtsponsor Johnnie Ressing.


Pacelli dames gestart

Zieuwent - De dames zijn de competitie gestart met een uitwedstrijd op de zondag tegen de dames van LHC. Een tegenstander welke vorig jaar meedraaide in de top 5. Met een goede, krachtige voorbereiding hadden de dames er ook echt zin.

Om 13:05 wordt het startsignaal gegeven. Het spel van de voorbereiding komt er niet uit en hier en daar worden fouten gemaakt. Toch blijven de teams gelijk opgaan. Aan het einde van de eerste helft weet Pacelli toch 3 keer achter elkaar te scoren waardoor de dames met een stand van 9-12 in het voordeel de rust in gaan. In de tweede helft wordt er helaas niet scherp verder gespeeld en de eerste 10 minuten is dan ook in handen van LHC. Met diverse pogingen probeert Pacelli de wedstrijd nog naar haar hand te zetten, maar dit lukt niet. Eindstand 29-23. Snel eroverheen zetten, want a.s. dinsdag 6 oktober wordt er een bekerwedstrijd gespeeld in het Sourcy Center tegen de dames van E&A 1.


Kruisjassen Harreveld

Harreveld - Liefst zeven koppels boven de 1700 punten met een geweldige uitschieter van 2020 punten. Bijzonder toch, de poedelkoppel van de eerste kaartavond knokt zich als het ware met een verschil van tien punten naar de hoogste kruisjaseer van de avond.

Het verschil in punten blijft gering, alleen het koppel ten Have – ten Hoven blijft ver achter en kan de poedel niet ontlopen. Een geweldige en spannende kruisjasavond met veel nieuwe kaartgezichten die meteen een geweldige avond beleefden. De eerstvolgende kruisjasavond is op vrijdag 16 oktober in café de Boer te Harreveld.

1; Waenink – ter Maat 4960 p. 2; Rouwhorst – Lankveld 4950 p. 3; Schuurman – Nobbe 4770 p. 4; Boomkamp – Boomkamp 4730 p. 5; Bokkers – Bokkers 4690 p. Poedelprijs met 3610 punten voor het duo ten Have – ten Hoven.