Ed Lodewijks Hoofdredacteur KCK, Chiel Kolkman industrieel ontwerper, Jurjen Wisselink de bedenker van het bed en Ruud Wenting ANWB. Foto: PR
Ed Lodewijks Hoofdredacteur KCK, Chiel Kolkman industrieel ontwerper, Jurjen Wisselink de bedenker van het bed en Ruud Wenting ANWB. Foto: PR Foto:

Uitvinding Lichtenvoordse ondernemer krijgt KCK Kampeer Award 2016

Lichtenvoorde - Op de eerste dag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, is de KCK Kampeer Award 2016 uitgereikt aan het UWIS Caravanbed, bedacht door Jurjen Wisselink van Wisselink Caravans en Campers BV in Lichtenvoorde. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelde ruim 40 inzendingen in 4 categorieën.

Het UWIS Caravanbed is een gemakkelijk en snel te (de)monteren kinderbed voor in caravan of camper. Het bovenbed kun je in delen neerklappen of eenvoudig in zijn geheel verwijderen.
De jury motiveerde de keuze als volgt: "Het kinderbed is een goed voorbeeld van praktische innovatie waar echt goed over is nagedacht. Het bedje biedt gezinnen met een caravan de mogelijkheid een extra slaapplaats toe te voegen, zonder een andere caravan te hoeven kopen."

Het UWIS Caravanbed is tevens de winnaar van de Innovatieprijs. Het bed ligt vanaf maart in de winkel. Voor meer informatie zie de website.
Over de verkiezing
De ruim 40 inzendingen zijn beoordeeld op gebruiksgemak, prijs/kwaliteit, materiaal, design en innovatie. De ANWB/KCK Kampeer Award betreft een verkiezing van de beste kampeeraccessoires die in 2016 in de (web)winkels liggen. De verkiezing, die dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd, heeft tot doel de kampeerbranche te stimuleren om met (nog) meer innovatieve producten op de markt te komen die iets toevoegen aan het kampeergenot. Kamperen is populair. Bijna drie miljoen Nederlanders trekken er jaarlijks op uit met tent, vouwwagen, caravan of camper.


www.caravanbed.nl