Echtpaar Claessen, Tom Koenders van Wassink Autogroep Winterswijk en Jerry Wopereis van Jumbo Bennink. Foto: PR
Echtpaar Claessen, Tom Koenders van Wassink Autogroep Winterswijk en Jerry Wopereis van Jumbo Bennink. Foto: PR Foto:

Jos Claessen winnaar 'Jumbo Wassink Roadshow'

Een maand lang gratis rijden in de Jumbo-gele Kia Picanto

Lichtenvoorde - De heer Jos Claessen uit Lichtenvoorde mag de aankomende maand gratis rijden in de Jumbo-gele KIA Picanto die een maand lang in de supermarkt heeft gestaan. Afgelopen zaterdag kreeg hij uit handen van Tom Koenders van Wassink Autogroep uit Winterswijk de sleutels overhandigd. Bovendien zijn alle boodschappen die in de auto zaten voor hen en deze werden netjes bij hen thuisbezorgd.

Van 5 september tot 7 oktober kon iedereen meedingen naar de prijs – een maand lang gratis in de KIA Picanto rijden – door het totaalbedrag te raden van alle boodschappen die in de kofferbak van de auto lagen.

"We hebben bewust gekozen voor allemaal eigen merk producten om zo duidelijk te maken dat het om een Jumbo-actie gaat. Een volledig gevulde boodschappenkar was in de auto gepakt en iedereen kon meedoen. In totaal zijn er ruim 1.100 briefjes ingeleverd met totaal verschillende bedragen. Het juiste bedrag dat we gescand hebben toen we alle boodschappen gepakt hebben is € 119,51 en de heer Claessen zat er maar 2 cent naast! Hij mag nu een maand lang in de auto rijden", aldus Jerry Wopereis namens Jumbo Bennink.

"De actie was een groot succes en we gaan hier zeker mee door in andere plaatsen. Wij van Wassink Autogroep Winterswijk wilden een lokale actie in Lichtenvoorde ter promotie van onze vestiging en het merk Kia en kwamen uit bij Jumbo Bennink. Zij waren meteen enthousiast en samen hebben we deze actie uitgewerkt. Deze heeft zo goed uitgepakt dat we een soortgelijke actie ook in andere plaatsen op gaan zetten met hopelijk hetzelfde resultaat", aldus Tom Koenders van het betreffende autobedrijf.