Het team van OBS Het Hof. Foto: PR
Het team van OBS Het Hof. Foto: PR Foto:

OBS Het Hof viert Landelijke Lerarendag

Lichtenvoorde - Vorige week maandag 5 oktober was het Landelijke Lerarendag. Deze bijzondere dag is op OBS Het Hof niet ongezien voorbij gegaan. Het team van Het Hof staat het hele jaar klaar en zet zich volledig in voor de kinderen. Daarvoor werd het team bedankt. Het initiatief kwam van de Medezeggenschapsraad en Oudervereniging. Zij hebben een ludieke actie georganiseerd om de meesters en juffen eens in het zonnetje te zetten.

Alle ouders hadden een mail ontvangen met de vraag of de kinderen iets voor de leerkracht wilde maken. Met nadruk werd vermeld dat het niet om cadeaus mocht gaan. De leerkrachten hadden dit niet verwacht en waren blij verrast met de tekeningen, kaartjes en knutselwerkjes die de kinderen in grote getale hadden meegenomen.

Er was zelfs een versgebakken taart van een dankbare ouder voor alle inzet, betrokkenheid en goede zorgen van de leerkrachten. Uit naam van alle ouders heeft de Medezeggenschapsraad en Oudervereniging een uitgebreide en royale high tea klaargemaakt. Hier heeft het team van Het Hof heerlijk van genoten.

Voor de leraren die er niet bij konden zijn, werd later in de week een lekkere verassing bezorgd. Het team was wederom aangenaam verrast. Weer een geslaagde actie.
OBS Het Hof
Het Hof is een Daltonschool. Het kind staat centraal en onderwijs wordt vanuit een vijftal peilers gegeven. Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, reflectie en structuur. Meer weten? Kom langs of zie de website.


www.obshethof.nl