Nationale singer songwriter Ed Struijlaart. Foto: Rutger van der Bent
Nationale singer songwriter Ed Struijlaart. Foto: Rutger van der Bent Foto:

Tapperij van Ooijen presenteert voor vijfde jaar
'De Kapstok'

Lichtenvoorde - Alles begon vijf jaar geleden met het optreden van Lucky Fonz III, deze flamboyante singer songwriter gaf het startschot voor vele optredens in de bruine kroeg. 'De Kapstok' is inmiddels al een begrip in singer songwriters land, tal van artiesten melden zich aan om hun kunsten te vertonen. Natuurlijk zorgt de organisatie ervoor dat elke keer het niveau hoog blijft, dus ook deze keer. Zondag 18 oktober starten Dylan Wassink, Ed Struijlaart en Bad timing de eerste van de totaal vijf kapstokken.

In een zeer intieme sfeer, klein podium en een heel gezellig publiek mag Dylan aftrappen, vorig jaar ook van de partij en is zo goed bevallen dat hij weer komt. Daarna is het de beurt aan de nationale singer-songwriter Ed Struijlaart. Met zijn geweldig gitaarwerk en stem zingt hij dwars door iedereen heen.YouTube hem maar eens! De avond wordt afgesloten door Bad timing, deze jonge band moet je zien maar vooral horen. Onder leiding van Mart Hillen toveren ze met instrumenten. Vooral Mart is een meester op zijn gitaren!

Kortom een dijk van een programma deze eerste kapstok. Eet een beetje op tijd want het begint om 18.00 uur. Noteer ook alvast 14 november en zeker 13 december in jouw muzikale agenda.In de komende Elna's wordt de rest onthuld. Entree vrij.