Sponsors Karel en Anja te Brake (links) met Erix 3. Foto: PR Foto:

Nieuw tenue Erix 3

Lievelde - Erix 3 heeft zowel een nieuw tenue als tassen in ontvangst mogen nemen van Te Brake bouw uit Lievelde.

Eerste overwinning KSV

Vragender - De wedstrijd KSV-VVG'25 uit Gaanderen: KSV begon gretig en dat resulteerde in een goede actie van Erwin van de Wolfshaar waarbij hij binnen het zestien meter gebied onderuit werd gehaald wat resulteerde in een penalty en de 1-0.

De wedstrijd wordt iets grimmiger wat resulteert in de 1e gele kaart voor VVG'25 en een vrije trap voor KSV die nog net uit de bovenhoek kan worden gehaald. VVG'25 komt er op één actie na bijna niet meer uit, maar de ene actie resulteerde tot een vrije trap voor VVG'25 die prachtig in de linker bovenhoek word geplaatst, 1-1. KSV gaat door met het goede spel en laat de bal het werk doen wat in de 26 minuut resulteert in de verdiende 2-1 door Erwin van de Wolfshaar. In de 30 minuut wordt een tackel op Twan bestraft met de tweede gele kaart voor VVG'25, maar deze speler bleef doorpraten tegen de goed leidende scheidsrechter waardoor hij tegen een tweede gele kaart aan liep, hetgeen resulteerde in een rode kaart voor VVG'25 . De daarop volgende vrije trap wordt kort genomen, deze wordt in de korte hoek vakkundig door Erwin van de Wolfshaar binnen geschoten. 3-1 een glas zuivere hattrick door Erwin van de Wolfshaar.

KSV begint de tweede helft goed maar na 5 minuten verliest KSV langzamer hand de controle over de wedstrijd hetgeen resulteert in de 3-2 in de 60e minuut. VVG rook zijn kans om in de resterende tijd nog een derde gelijkmakend doelpunt te maken maar gelukkig voor KSV werd in de 86 minuut de verlossende 4-2 gemaakt door Stefan Wolterink na goed voorbereidend werk van Erwin van de Wolfshaar. Al met al een verdiende overwinning op basis van de eerste helft.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Rekken.