V.l.n.r. Ageeth de Bruyn, Irene Waalder en Sanne Wopereis. Foto: PR
V.l.n.r. Ageeth de Bruyn, Irene Waalder en Sanne Wopereis. Foto: PR Foto:

Afvallen onder persoonlijke
begeleiding bij Kuypers Hair&Wellness

Lichtenvoorde - Kuypers Hair&Wellness start deze week met een uniek programma dat mensen helpt om effectief en langdurig op gewicht te krijgen en hun gezondheid te verbeteren. Met de persoonlijke begeleiding van voedingscoaches Ageeth de Bruyn, Irene Waalder en Sanne Wopereis wordt de cliënt begeleidt naar een gezond voedingspatroon door middel van koolhydraatarme en eiwitrijke producten.

Afslanken en vooral slank blijven, dat is de uitdaging voor iedereen met overgewicht. In de afgelopen 30 jaar is het aandeel mensen met overgewicht in Nederland toegenomen, zowel bij volwassenen als bij 4 tot 20-jarigen. In 2013 heeft gemiddeld 42% van de Nederlandse bevolking overgewicht, waarvan 10% ernstig overgewicht. Hiermee is dit één van de grootste maatschappelijke problemen van deze tijd. Kuypers Hair&Wellness gaat de strijd tegen overgewicht aan met een uniek afslankprogramma!

Bijzondere methode
Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. PowerSlim is een afslankprogramma wat is gebaseerd op een verhoogde inname van eiwitten. Doordat de PowerSlim producten bestaan uit een laag koolhydraat- en vet gehalte, is het lichaam aangewezen op de vetreserves. Door de hoge inname van eiwitten blijft de spiermassa behouden, waardoor je stofwisseling hoog blijft. De power van PowerSlim zit in de begeleiding. Je staat er niet alleen voor, maar gaat samen op weg naar een nog hogere kwaliteit van leven waar genieten, gezondheid en gemak centraal staan. "PowerSlim is geen dieet", benadrukt Ageeth. "Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten. Zo leer je hoe je met lekker eten je streefgewicht bereikt én behoudt. Want een nieuw voedingspatroon zorgt ervoor dat je op gewicht blijft. Daarbij blijven mensen, na het behalen van hun streefgewicht, nog een jaar lang bij mij onder begeleiding."

Workshop 'Eindelijk slank'
Om geïnteresseerden kennis te laten maken met het unieke afslankprogramma en om de nieuw locatie te bewonderen organiseert Kuypers Hair&Wellness op woensdag 11 november 2015 vanaf 19.00uur de workshop 'Eindelijk slank'. Tijdens deze workshop kom je alles te weten over waar voeding uit bestaat en wat de functie van voeding is, aldus de coaches. "ook gaan we dieper in op het eetpatroon van de deelnemers en vertellen we meer over verstandig boodschappen doen en hoe etiketten gelezen moeten worden. Daarnaast leer je hoe je tijdens het afslanken toch nog lekker kunt blijven koken. Deelnemers voor de workshop kunnen zich voor 10 november aanmelden via mail of telefoon.


info@kuypershaarmode.nl

0544 376552