Afbeelding
Foto:

ZSOM programma

Lichtenvoorde - Iedere week wordt een programma uitgezonden in de Antoniushove te Lichtenvoorde. Deze uitzending is op 23 oktober en begint om 15.00 uur.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2015 wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten uit de regio in het regiojournaal.

Slagwerkconcert Excelsior
Op 6 oktober 2012 werd een bijzonder concert gegeven in theater De Storm te Winterswijk. De slagwerkgroep van Excelsior werd begeleid door band, blazers en zang. Daarnaast werd medewerking verleend door de talentvolle zangeres Marloes van Ommen, bekend van 'The Voice of Holland' en het Winterswijkse koor 'Jazzy Women". De volle zaal kon genieten van een spectaculaire show, de ZSOM maakte hiervan een dvd-registratie. Vandaag het tweede deel.

ZSOM Regiojournaal
We gaan nogmaals terug naar het nieuws en actualiteiten uit de regio.

Op bezoek bij
Aan de Kapelweg in Hengelo (Gld) wonen Bennie en Tonnie Woerts. Tuinieren is hun lust en leven. Er wordt meer tijd in de tuin door gebracht dan in hun huis. Hun tuin is een oase van exotische planten van groot tot klein. Planten met stekels en die lekker geuren hebben hun voorkeur. Je vindt er dan ook heel veel cactussen in verschillende grillige vormen en maten, waaronder de koningin van de nacht. Dit is een cactus waarvan de enorme grote bloem zich alleen 's nachts opent en heerlijk geurt. Ook vindt je er een grote rotstuin die is ontworpen door Bennie. Het is een plaatje en je kijkt je ogen uit. Geniet van dit stukje paradijs op aarde.

Finale Open Podium 2015
In Doetinchem en omstreken barst het van het talent. Dat blijkt ieder jaar weer tijdens het Open Podium van Amphion. Op 19 september 2015 vond de finale plaats en kon het publiek kennismaken met de vijf winnaars van de voorrondes. Deze finalisten strijden, onder het toeziend oog van de vak-, pers- en publieksjury om eeuwige roem. Er waren optredens van pianiste Eline Smit, pop & rockband Catch 20, zangeres Gerdy van der Graad, sing and songwriter Janthe Schepers en Metal band Slack Tide. Vandaag kunt u kijken en luisteren naar Eline Smit.


Hobbybeurs bij De Luifel

RUURLO - Op zondag 25 oktober is de jaarlijkse hobby- en creatiefbeurs in café restaurant De Luifel, Dorpsstraat 11 in Ruurlo. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is 2 euro. Kinderen mogen gratis naar binnen.

Dit jaar is Yvonne Creations aanwezig met haar zelf ontworpen knipvellen, mallen enzovoort. Zij geeft die dag ook een demonstratie. Verder zijn er verschillende hobbyisten die belangstellenden meer kunnen vertellen over het maken van onder andere: vogeltaarten, versierde flessen, bloemstukjes, jam, warmtezakken, poppenkleertjes, portret tekenen, lp's bewerken. Ook kan men zien hoe men teksten op hout en glas kan verwerken. Op de beurs is materiaal te verkrijgen voor diverse hobby's. Wie op zoek is naar een leuk cadeau voor een kraampakket, of voor de feestdagen, kan ook terecht in De Luifel.


Info: 0573-491261