Afbeelding
Foto: Hamalandhal Lichtenvoorde

Kamp Spirit '90

Van 16 oktober tot en met 18 oktober was het eindelijk weer tijd voor het jaarlijkse kamp van Spirit '90. Meer dan 60 kinderen arriveerden vrijdag 16 oktober bij Beusink recreatie in Lievelde. Nadat de kamers verdeeld waren, was het tijd voor de eerste activiteit en dat was dit jaar wel een erg bijzondere: Gala! Alle kinderen zagen er erg mooi uit en hadden echt hun feestkleding aangetrokken. Tijdens het gala, konden de kinderen allerlei spelletjes uit het casino spelen om zoveel mogelijk muntjes te winnen. Ook was er een hoek waar de kinderen zich nog meer op konden tutten, om vervolgens over de paarse loper te paraderen en op de foto te gaan met een mooie gouden lijst.
Na het ontbijt op zaterdag, vertrokken alle kinderen naar de Schans voor het spel 'Grazy Spirit '90'. In kleine groepjes voerden de kinderen opdrachten uit, waarbij zij punten konden verdienen. Met een selfiestick werden van de opdrachten foto's gemaakt die de kinderen meenamen als bewijs. Dit zorgde voor grote hilariteit toen de foto's op een groot scherm werden vertoond.
's Middags was het tijd voor allerlei spelletjes op het terrein van Beusink. Ook stond er een luchtkussen die erg populair was. Spelletjes zoals langlaufen, hobbelfietsen en voetballen zorgden voor leuke en grappige momenten.
Als laatste activiteit was er het grote jaarlijkse autowegduikspel, gecombineerd met enkele spoken op de route. Elk jaar is deze activiteit een leuke afsluiter van het kamp, waar zowel leiding, als kinderen zich erg op verheugen.
Op zondagmorgen was het weer tijd om alles op te ruimen en zat het kamp er weer op.
Namens Spirit'90, willen we alle vrijwilligers en kinderen bedanken voor het leuke kamp!