Aaron Bello (l) en Tim Brugman. Foto: PR
Aaron Bello (l) en Tim Brugman. Foto: PR Foto: PR

Achterhoek Steakhouse 'Beef 'n Bone' opent deuren

Lichtenvoorde - Beide heren zijn 30 jaar maar hebben hun sporen in de horeca al verdiend. Op dit moment werken ze nog in een steakhouse in Enschede maar binnenkort beginnen ze hun eigen restaurant Beef 'n Bone, aan de Dijkstraat 8 in Lichtenvoorde.

"Wij willen onze gasten graag verwennen met echte en pure producten. We zijn een steakhouse en dat is precies wat we gaan doen: goede steaks serveren. Uiteraard staat er meer op de kaart, te vinden op de Facebook-pagina, maar een goede steak is ons visitekaartje," zo vertellen Tim Brugman en Aaron Bello.

"We willen onze gasten een geweldige avond bieden, daar hoort ook een gezellig interieur bij. Het is een langgekoesterde wens om iets voor onszelf te beginnen en nu is het bijna zover." Tim is supertrots dat het in zijn geboortedorp Lichtenvoorde eindelijk gaat lukken. Brugman en Bello verwachten dat er een markt is voor een steakhouse. "Wij vinden een goede prijs-kwaliteitsverhouding erg belangrijk en vinden dat dit samen moet vloeien met fijne service en een gezellige sfeer. We werken met verse producten en halen het vlees hier in de omgeving. We willen zeker weten dat we kwaliteit leveren." Met ruim 120 zitplaatsen biedt het pand voldoende mogelijkheden voor de toekomst. "We willen actief deelnemen aan het sociale leven en willen de inwoners de gelegenheid geven om bij ons ook feestjes en partijen te organiseren. Eigenlijk is alles mogelijk, de gast is koning."

Openingstijden
Beef 'n Bone is vanaf 14 november geopend op dinsdag tot en met zondag. "Gasten met speciale diëten of allergieën kunnen uitstekend bij ons terecht. We hebben veel ervaring in het koken voor hen."

Reserveren
Reserveren is wenselijk, op het tijdelijke nummer 06-81172975, en vanaf 14 november via 0544-481722. Nieuwe gasten krijgen een verrassing. Er is ook een aantrekkelijke daghap.