Nieuwjaarstraditie om glamoureus met champagne of een goed geserveerd biertje nieuwe jaar in te luiden. Foto: PR
Nieuwjaarstraditie om glamoureus met champagne of een goed geserveerd biertje nieuwe jaar in te luiden. Foto: PR Foto:

Groots galafeest Nieuwjaarsbal bij
Hogenkamp nu nog groter

LICHTENVOORDE –Terwijl heel Nederland in het afgelopen weekend de klok achteruit zette, zetten Eric en Astrid Immink van zaal Hogenkamp de klok al weer in de richting van Nieuwjaar 2016. De eerste bands zijn dit voorjaar al geboekt. Op 1 januari 2016 staan er 5 coverbands en een dj in een in stijl aangekleed café-zaal Hogenkamp.

Afgelopen Nieuwjaarsbal was snel uitverkocht. Daarom wordt het partycentrum voor de jaarwisseling 2015-2016 vergroot met een tent waardoor ze 300 gasten meer kunnen ontvangen.

De zaal, het grand café, het café en de serre lenen zich er uitstekend voor om in een huiselijke sfeer 2016 swingend te beginnen. De tent is warm én warm aangekleed in chique wit en zwart.
"Het is inmiddels in Lichtenvoorde een echte Nieuwjaarstraditie geworden om ten midden van chique, glamour, champagne of een goed geserveerd biertje, veel vrienden elkaar het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar." Voor de lekkere trek zijn er borrelhapjes en een partybroodjes.

Spetterende avond met muziek en show

De bands en dj zijn veelzijdig en beschikken over een breed repertoire. Nederlandstalig, rockcovers, ballads… voor ieder wat wils. Via de Facebookpagina's van Café Zaal Hogenkamp en Walk Inn volgt meer informatie over de ontwikkelingen het Nieuwjaarsbal bij Hogenkamp. "Net als voorgaande jaren wordt het een fantastische avond met spetterende muziek en show", beloven Eric en Astrid.

"We hebben er zin in om iedereen een onvergetelijke start van het nieuwe jaar te geven. Een nieuwjaarsfeest is natuurlijk ook de ideale manier om de nieuwe inzet kracht bij te zetten en gezellig samen te toasten en dan mag het dak eraf voor een knallend Nieuwjaarsbal."

Kaarten
Kaarten à 20 euro zijn tot 25 december in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Zaal Hogenkamp.