Naast het baantjes zwemmen waren diverse activiteiten georganiseerd. Foto: PR
Naast het baantjes zwemmen waren diverse activiteiten georganiseerd. Foto: PR Foto:

Zwemvierdaagse groot succes

Lichtenvoorde - De door ZPV LIVO georganiseerde zwemvierdaagse van maandag 19 t/m donderdag 22 oktober was weer een groot succes. Weliswaar was de deelname iets minder dan vorig jaar maar het plezier en de gezelligheid was er niet minder om.

Iedereen kon weer zijn of haar baantjes zwemmen en daarna genieten van een van de vele activiteiten die er op zwembad Meekenesch georganiseerd werden. Zo kon men op dinsdag bingo spelen en op woensdag een eigen mok in kleuren. Elke dag kon je ballonnen vangen in de wervelwindcabine, sjoelen, spijkerbroek of paraplu hangen en natuurlijk van de grote glijbaan af glijden.

De laatste dag kon iedereen zijn wel verdiende medaille ophalen. Dit werd muzikaal ondersteund door DJ Glenn. Ook kon men die dag genieten van een lekkere suikerspin of een ijsje die op het zwembad te verkrijgen was. Kortom, het was weer super, spetterend en bovenal gezellig. Menig ouder die zijn zoon of dochter niet mee naar huis kreeg.
Prijsjes winkeliers
Sommige kinderen kwamen vertellen dat ze een prijs hadden gewonnen met de winkeliers etalage actie. Zonder de sponsoren is zo'n evenement dan ook niet te organiseren en daarom willen wij hen ook bedanken voor hun deelname. Sommige prijsjes zijn nog niet opgehaald bij de winkeliers, dus als je nog niet geweest ben, ga kijken of je prijs hebt, dat kan alleen deze week nog.

De organisatie vond het een geslaagd evenement en wil graag iedereen hartelijk bedanken. Natuurlijk hopen ze iedereen volgend jaar weer terug te zien. Diegenen die al dit moois gemist hebben, kunnen volgend jaar ook komen, het wordt vast weer gezellig!