Pacelli kon Wesepe niet verslaan

Wedstrijduitslag Wesepe 1 - HV Pacelli 1 (14-11) 28-25

Lichtenvoorde - Afgelopen zaterdagavond speelden de dames van Pacelli haar 4de wedstrijd tegen de dames van Wesepe in Olst. Pacelli kende Wesepe al een enige tijd van vorige jaren. Wesepe had 1 punt minder dan Pacelli. Pacelli wist dat dit een belangrijke wedstrijd zou worden om de punten. Zowel Wesepe als Pacelli had de punten nodig. Helaas verliep dit anders voor Pacelli.

In de voorbespreking is duidelijk gezegd dat Pacelli van zichzelf uit moest gaan en dat het team op tempo moest spelen zoals in de voorbereiding. Ze moesten zich niet gaan aanpassen aan de tegenstanders. Helaas gebeurde dit niet en liet Pacelli de dames van Wesepe teveel in hun spel komen. De eerste helft ging vrij gelijk op, de dames van Pacelli hebben zelfs nog even voorgestaan. Helaas was de kleine voorsprong snel omgebogen door Wesepe naar een 14-11 ruststand voor Wesepe.

Rust
In de rust werd er nog een keer herhaald wat al eerder gezegd werd: dat Pacelli op tempo moest gaan spelen, dan zouden de goals vanzelf komen. De eerste aanval was voor Pacelli en dat gaf de dames weer meer moed. Toch werd het lastig en kon Pacelli de aanvallen van Wesepe niet stoppen. Maar de aanvallen die Pacelli op tempo speelde, werden ook vaak een doelpunt.

Ook had Pacelli niet alles mee zitten en hebben ze ook weer regelmatig het geluid van de doelpalen en lat gehoord. Ook de keeper van Wesepe heeft menig ballen uit het doel gehouden de tweede helft.

Pacelli bleef wel continu in de buurt van Wesepe, maar kon het niet over de streep trekken. Helaas is het niet gelukt en heeft Wesepe gewonnen met 28-25 van Pacelli. Iedereen beseft dat het volgende week beter moet gaan.

Volgende wedstrijd
De volgende wedstrijd gaat Pacelli er weer voor de volle 100% tegenaan en gaan ze ervoor zorgen dat ze twee punten binnenhalen met goed vertoonbaar spel. Deze wedstrijd zal aanstaande zaterdag 31 oktober plaatsvinden om 19:30 uur in het Sourcy Center.

De dames spelen tegen Fortissimo DS2 die onderaan in de competitie staan. We hopen allen op jullie komst om 19:30 uur in het Sourcy Center te Zieuwent.