Gemotiveerde deelnemers uit Lichtenvoorde, Zieuwent, Beltrum, Vragender en Harreveld. Foto: PR
Gemotiveerde deelnemers uit Lichtenvoorde, Zieuwent, Beltrum, Vragender en Harreveld. Foto: PR Foto:

Spannende en sportieve wedstrijden tijdens Achterhoeks Herfsttoernooi

Regio - Dinsdag 20 oktober namen 27 jeugdleden, van 6 t/m 17 jaar deel aan het Achterhoeks Herfsttoernooi. Dit jaarlijkse tennistoernooi werd dit jaar georganiseerd door TC Vragender en TC Harreveld. Een prachtige dag met spannende wedstrijden in de drie verschillende poules.

In de ochtend werden wedstrijden gespeeld in 2 verschillende poules. In de oranje poule won Bram ten Have uit Beltrum met drie gewonnen wedstrijden. In de rode poule, de poule met de jongste kinderen, ging de strijd tussen Lars en Jeroen uit Vragender. Na een gelijke eindstand speelden zij een extra finalewedstrijd. Jeroen Hahné won deze wedstrijd met slechts 2 punten verschil. Na een gezellige lunch en de prijsuitreiking van de ochtendpoules, begonnen de oudere jeugdleden te tennissen. Het publiek kreeg spannende en zeer sportieve wedstrijden te zien. Verrassend waren een aantal wedstrijden tussen jongere deelnemers die zichzelf overtroffen tijdens wedstrijden tegen de oudere jeugdleden. Uiteindelijk won Tim Reinders uit Vragender de middagpoule.

Beloning voor sportiviteit
De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi. Het mooie weer leverde daar natuurlijk een bijdrage aan, maar zeker ook de gemotiveerde deelnemers uit Lichtenvoorde, Zieuwent, Beltrum, Vragender en Harreveld. Behalve een prijs voor de winnaars, werden alle deelnemers beloond voor hun inzet en sportiviteit met een lekker cadeaupakketje.