Echtpaar de Koning (r), Coby Eugelink en Wim te Kortschot (l). Foto: PR
Echtpaar de Koning (r), Coby Eugelink en Wim te Kortschot (l). Foto: PR Foto: Lydia ter Welle

Nota uit 1969 goed voor meubelcheque

Ludieke actie rondom oudste nota

WINTERSWIJK – City Wonen van Eugelink-te Kortschot bv aan de Europalaan vierde zaterdag met een open huis het gereedkomen van de verbouwing en facelift van de zaak in meubelinrichting. Veel mensen maakten gebruik van de gelegenheid om een kijkje te komen nemen in de prachtig vernieuwde winkel.

Een flink aantal bezoekers kwam ook af op de mogelijkheid om een meubelcheque van 750 euro te winnen. Die cheque lag klaar voor degene die met de oudste nota van Eugelink-te Kortschot naar de winkel kwam.

Vanwege het grote aantal mensen dat deze actie trok, had directeur Ronnie te Kortschot nog meer waardebonnen beschikbaar gesteld. In tijdvakken van vijf jaar werd de geschiedenis van het bedrijf 'doorgewandeld'. Wie de oudste nota in zo'n tijdvak kon overleggen, won ook een waardebon. Ook was er een bon voor de oudste nota uit 1989.

Dat was het jaar dat de meubelzaak op de huidige locatie aan de Europalaan werd geopend. Zo kwam het moment dat het tijdvak '1969' aanbrak. Dat is het jaar waarin meubelvakman Wim te Kortschot en textielspecialist Coby Eugelink besloten samen hun schouders onder de zaak te zetten.

Slechts één klant kon een nota uit 1969 overleggen. Dat was Dirk de Koning. Hij en zijn vrouw kregen uit handen van Coby en Wim de meubelcheque van 750 euro en een fraai boeket bloemen overhandigd.