Marc Kothuis wil nu zijn ervaring en kennis inzetten op andere terreinen. Foto: PR
Marc Kothuis wil nu zijn ervaring en kennis inzetten op andere terreinen. Foto: PR Foto:

Apotheker Marc Kothuis neemt na 25 jaar afscheid

Lichtenvoorde - Op 5 november 1990 opende Apotheek Kothuis, samen met de huisartsen de Nooijer en Vonck, Fysiotherapeut Schüller en logopediepraktijk Hogenkamp haar deuren aan het nieuw gerealiseerde pand aan de Esstraat. Nu na 25 jaar is het voor Marc Kothuis een mooi moment om een andere uitdaging te zoeken.

In de beginjaren werden veel medicijnen nog zelf bereid in de apotheek. Later werd deze faciliteit uit de apotheek gehaald. "Naast de technische ontwikkelingen op het gebied van medicatieveiligheid vond ik vooral de menselijke maat interessant. En het werken met een team assistentes dat altijd betrokken was bij de zorg van de patiënt was een groot voorrecht. Ik heb er vele jaren inspiratie en plezier van mogen ervaren, vertelt de apotheker.

Marc Kothuis wil zijn ervaring en kennis inzetten op andere terreinen in de zorg of het onderwijs. Maar hij zal de patiënten en alle spelers in de zorg waar hij mee van doen heeft gehad missen. Allen hartelijk dank voor het geschonken vertrouwen in die 25 jaar en allen een goede gezondheid toegewenst.