De leden die van de bond een onderscheiding kregen. Foto: PR
De leden die van de bond een onderscheiding kregen. Foto: PR Foto:

EHBO Vragender viert 65 jaar bestaan

Vragender - Zaterdag 24 oktober vierde EHBO vereniging Vragender haar 65 jarig bestaan met een feestavond voor haar leden en partners. De avond werd geopend door voorzitter Joop Spexgoor, die de bijna 60 aanwezigen welkom heette, hierbij was er een speciaal woord van welkom voor ons erelid Harrie Wopereis.

Na koffie met gebak en de eerste borrel werden zoals gebruikelijk op de feestavond de jaarspeldjes uitgereikt die horen bij het aantal jaren dat men lid is van de EHBO. Deze keer waren er ook 7 leden die vanuit de bond een onderscheiding kregen, te weten:
Maurice Wassink, 16 jaar lid waarbij 10 jaar bestuurslid, Bondsinsigne Brons. Paul Ottink, 22 jaar lid: Bondsinsigne Brons. Ronald Garstenveld, 36 jaar lid, sinds 1999 kader: Bondsinsigne Zilver. Joop Spexgoor, 22 jaar lid, 20 jaar bestuurslid: Bondsinsigne Goud. Joris ter Bogt, 22 jaar lid, 20 jaar bestuurslid: Bondsinsigne Goud. René Garstenveld, 38 jaar lid, sinds 1985 kader: Bondskruis 2e klas. Alie Wissink, 45 jaar lid: Bondsinsigne goud.
Na de huldigingen werd de avond overgenomen door goochelaar/mentalist/illusionist Jarno di Parno, die de aanwezigen twee uur lang meenam in een fascinerend gebeuren. In twee talen, dialect en ABN, liet hij ons samen met zijn assistente versteld staan van onmogelijke dingen. Van het tevoorschijn toveren van een fles wijn, het laten zweven van een tafeltje, tot het door zijn assistente laten raden van dingen, die de aanwezigen in hun handen hadden. Ringen, balpennen en bankpasjes met codes en cijfers, alles wist ze te vertellen. Dit was niet te bevatten. Na een goed verzorgde avond en een warme hap als afsluiter kon men uit de reacties van aanwezigen opmaken dat het een geweldige mooie en gezellige avond was.