Karin Gierkink feliciteert 20 kandidaten met certificaat Reanimatie/AED. Foto: PR
Karin Gierkink feliciteert 20 kandidaten met certificaat Reanimatie/AED. Foto: PR Foto:

Twintig kandidaten behalen certificaat Reanimatie/AED

Lichtenvoorde - Twintig kandidaten behalen maandagavond 26 oktober en woensdagavond 28 oktober Certificaat Reanimatie/AED.

De vereniging van de Keitrappers en sporters van Action & Care kunnen met een gerust hart de weg op. Want er is hard gewerkt. En door het vele oefenen is men veel beter voorbereid wanneer er daadwerkelijk hulp verleend moet worden.

Belangrijk is dat na één avond de cursisten naar huis gingen met het gevoel dat zij wat kunnen betekenen voor een ander in een noodsituatie. De cursus werd afgesloten met een certificaat van het NRR/ERC (Nederlandse Reanimatieraad)


Rectificatie Midwinterhoornwandeling

Zieuwent - In het artikel over de 3e Midwinterhoornwandeling in Zieuwent (zondag 29 november) in de Elna van vorige week is per abuis een fout geslopen wat de kaartverkoop betreft.

De kaarten zijn op de betreffende zondag 29 november alléén nog verkrijgbaar bij Herberg 't Witte Paard in Zieuwent (en dus niet meer op de andere verkoopadressen).

In de periode daaraan voorafgaand zijn de kaarten verkrijgbaar bij Spar Zieuwent, Herberg 't Witte Paard in Zieuwent, Buurt- en Clubhuis 't Kevelder in Zieuwent, Oudkundige vereniging Zuwent, Meneer Kees in Lichtenvoorde en Café Heutinck in Mariënvelde.

De voorverkoop sluit op woensdag 25 november, daarna kosten kaarten 5 euro in plaats van 3 euro.