Lyda van de Berg (l) en Ellen Naberink. Foto: PR
Lyda van de Berg (l) en Ellen Naberink. Foto: PR Foto:

Ouderensoos Vragender viert jubileum

Vragender - Op maandagmorgen 16 november werd het 1 jarig jubileum gevierd van de ouderensoos in Vragender. Elke maandagmorgen komen er ongeveer 25 senioren uit Vragender bijeen, maar deze keer werd het extra feestelijk aangekleed. Bij de ontvangst met koffie hoorde een heerlijk gebakje, bij de drankjes volgde een lekkere traktatie en afsluitend volgde zelfs een gezamenlijke warme maaltijd. De vele vrijwilligers waren weer aanwezig om dit alles te ondersteunen.

Een prachtige gelegenheid om de cheques voor het goede doel 'de ouderensoos te Vragender', die werden verkregen tijdens Zomer in Gelderland dat op 18 augustus in Vragender plaatsvond, te overhandigen.

Ellen Naberink en Johan te Molder reikten de cheques namens het team van ZiG met veel plezier uit aan Lyda van de Berg, die deze namens de ouderensoos in ontvangst nam. Het mooie bedrag van € 919,- dat werd gewonnen, werd nog eens aangevuld met een bedrag voor de inzameling van het t-shirt dat presentatrice Angelique Kruger droeg tijdens de aflevering van Zomer in Gelderland Vragender, wat uitkwam op nog eens € 1021,49. Een prachtige opbrengst die mede mogelijk werd gemaakt door de vele sponsoren, die ze bij deze ook hartelijk willen bedanken!

Veel dank voor sponsoren en inwoners

Maar ook de inwoners die massaal gevolg gaven aan de oproep om deze happening tot een zeer geslaagd evenement te maken, worden bedankt. Het was ongekend met hoeveel enthousiasme Vragender hieraan meewerkte waarmee Vragender op een prachtige 3e plek is geëindigd als mooiste dorp van Gelderland.